Demo Yine Yaptı Yapacağını: Somer Şef'in ve Kendisinin Gelin Hanım Çağla Altunkaya'ya Ne Taktığını İfşaladı!

Yılın düğününden haberler bitmek bilmedi! Dün akşam saatlerinde başlayan Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın mutlu günü, tüm sosyal medya kullanıcılarının ana konusu haline geldi. Geçtiğimiz dakikalarda ise bombayı kimseye sürpriz olmayan bir isim patlattı! Demet Akalın, Instagram kanalındaki takipçilerine düğünde gelin hanıma ne taktığını açıkladı, Somer Şef'in ne taktığını da ifşaladı!

Dört buçuk yıldır beraber olan Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya, dün gece nihayet evlendi! Uzun süredir beklenen düğünün haberini, düğüne yalnızca bir hafta kala almıştık.

Önce Marmaris'te bir restoranda olacağı açıklanan düğün son dakika kararıyla Esma Sultan Yalısı'na taşındı, pek de görkemli oldu! Ünlülerin akın ettiği gecede siyah giyme kuralı ve sosyal medya yasağı vardı. Siyah kuralına uyuldu da sosyal medya yasağını sallayan pek olmadı!

İçeriden sızan bir video aracılığıyla Acun Ilıcalı'nın bütün geceyi Çağla'sını mutlu etmek için yaptığını açıkladığı duygusal anları görmüştük hatta. Detaylar bu içeriğimizde mevcut:

Düğünü Biricik Çağla'sı İçin Yaptığını Söyleyen Acun Ilıcalı'nın Düşündüğü İnce Detaylara İnanamayacaksınız

Düğün konusu bitmek bilmedi. Herkesin hala gündeminde olan geceye dair bir ifşa da geçtiğimiz saatlerde Demet Akalın'dan geldi!

'Şaşırdınız mı?' derseniz, hiç şaşırmadık! Zaten böyle bir ifşa gelse gelse ancak Demo'dan gelirdi!

Demet Akalın, bayıldığı MasterChef jürileri Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile after parti öncesi ayaküstü sohbet etmişti hatırlarsanız. Sanıyoruz ki bu "takı" detayını da o sırada konuştu kendisi... Ve ifşalamaya karar verdi! 😂

Instagram hesabındaki ücretli abonelik kanalında düğünden detaylar vermeye başlayan Demo, önce gelin hanım Çağla Altunkaya'ya Tiffany küpeler aldığını duyurdu.

Sonra da Somer Sivrioğlu'nun gelin hanıma hediyesini ifşaladı! Elindeki torbadan da belli olduğu üzere Somer Şef'in de Çağla Altunkaya'ya Cartier taktığı ortaya çıktı!

Valla Allah bereket versin! Bize anca çeyrek var, yarımlara bile hasretiz! 🙈

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Burcu Esmersoy, Çağla Altunkaya'nın Acun'la Düğün Fotoğrafındaki Neşesine Yapılan Yorumu Beğenmiş Bulundu!
Hayalet Sevgilim İrem'in "Nasıl Bu Kadar Ünsüz Olabildin?" Sorusuna Efsane Cevabını Yeniden İnceliyoruz!
Acun Ilıcalı'nın Düğününün Çıkışında Çiçek Satan Çocuğa "No Money" Diyen Jose Mourinho Fena Gümletti!

Popüler İçerikler

50 Yıl Süren Araştırma: MAL Kan Grubu Keşfedildi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR
05.09.2024

ya ashshs. sanki takılanlara ihtiyaçları var.

06.09.2024

Hiç bir özelliği olmayıpta bu piyasada para kazanan Demet ve gibilerini kutlarım. kendisi yapamayıp sadece hayal kuran bu temiz yurdum insanı için harika örneklersiniz

06.09.2024

Demet yeni programı garantiledi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ