Demirtaş, Müzik Festivalinde Doyasıya Eğlenen İnsanları Paylaşıp 'Yaşıtlarınız Eğleniyor, Siz de İzleyin' Dedi

Madrid'de gerçekleşen bir festivalde kaydedildiği belirtilen görüntüler sosyal medyada viral olmuştu. O festivalde sahne alan dünyaca ünlü isimlere eşlik eden birbirinden yaratıcı hologramın arasından 'Beyin hücresi yüklenen robot' hologramı Türkiye'de çok daha fazla ilgi gördü.

Sosyal medyayı oldukça etkili kullanan finans profesörü Özgür Demirtaş da o görüntüleri paylaşarak, "Gençler, Yaşıtlarınız eğleniyor, sizde buradan izleyin" dedi.

İşte o hologram: 👇

O festivalden sosyal medyaya düşen diğer görüntüler: 👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
23.05.2023

Din bu ülkenin başına gelmiş en korkunç şeydir.

23.05.2023

Meseleyi dinde, parada, kişide ararsanız daha çok kaybetmeye devam edersiniz. Mesele ahlak meselesidir.. Din İngiltere'de, Hollanda'da, Rusya'da, ABD'de bu ülkelerde de var. Ancak ahlaklı devlet adamlarının,vicdanlı yöneticilerin,liyakat bilen insanların ellerinde korkunç bir enkaz bile yeniden yükselir. O yüzden Mustafa Kemal'in dediği gibi sürekli bir kurtarıcı beklemeyin veya kötüye gidişatı salt argümanlar ile hedef çizginize koymayın.

23.05.2023

Gençler olarak sap gibi duruyoruz. Toplumsal baskılar, ekonomik sorunlar ve bitmeyen buhranlar içindeyiz. Ne hobilerimizle uğraşacak maddiyata ne de tutkularımızın peşinden gitmemizi sağlayacak fırsatlara erişebiliyoruz...

23.05.2023

Gençlik mı kaldı aq 20 yaşında sinir stresten kafamda yaralar çıkıyor

TÜM YORUMLARI OKU (13)