Demirtaş: 'Muhalefetin Ortak Adayı Olsam Cezaevinden Bile Seçim Kazanırım'

Cezaevinde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Ben muhalefetin ortak adayı olsam cezaevinden bile seçim kazanırım' dedi. 

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda muhalefete yönelik şu mesajları verdi:

'Ben muhalefetin ortak adayı olsam cezaevinden bile seçim kazanırım. Dışarıda ise birileri halen bu üçkağıtçı, dolandırıcı iktidarın halkı kandırıp seçim kazanabileceğine inanıyor.

Halka güvenin, yüzünüzü yoksullara dönün. Yan yana durmaktan korkmayın ve miting meydanlarını doldurun. Merak etmeyin, biz varız. Birlikte kazanacağız, mutlaka kazanacağız.'

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
24.12.2021

Doğru demiş. Sevsenizde sevmesenizde teroristde deseniz en iyi muhalefeti bu adam yapıyor.

24.12.2021

boş geveze terörist hakettiğin yerdesin.

24.12.2021

Aynı fikirde değilim. PKK'ya terörist diyemedikten sonra, bağını koparamadıktan sonra bırak kazanmayı, %15-20'nin üzerinde alabileceğini sanmıyorum. Şu an "Erdoğan olmasın da kim olursa olsun" düşüncesi üzerinden kendine pay çıkarmaya çalışıyor. CHP'nin içinden biraz oy alabilse de, İYİ parti ve diğerlerinden oy alabilmesi pek de mümkün değil. Kaldı ki buna gelene kadar çok güçlü 2-3 isim var. Ha PKK terör örgütüdür der, parti içinden PKK'ya alenen destek olanları ihraç eder, o zaman eğer öldürülmezse baya oy alabilir.

TÜM YORUMLARI OKU (9)