Demet Özdemir Göz Kamaştırdı: Demet Özdemir Kimdir, Kaç Yaşındadır ve Neden Gündemde?

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Dubai’de gerçekleştirilen bir otel açılışına katıldı. Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir, turuncu elbisesiyle katıldığı açılıştan fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Oğuzhan Koç ile birlikte olan Demet Özdemir’in paylaşımları yaklaşık bir milyon beğeni aldı. Güzel elbisesiyle göz kamaştıran Demet Özdemir’in kim olduğu araştırılıyor. İşte Demet Özdemir’in hayatı ve kariyeri…

Demet Özdemir Dubai’de

Dubai’de açılan süper lüks bir otelin açılışına Türkiye’de de birçok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri de Demet Özdemir oldu. Hayranlarının karşısına Netflix'te yayınlanacak olan yeni filmi Aşk Taktikleri ile çıkmaya hazırlanan Demet Özdemir’in gecede giydiği turuncu tonlu elbise büyük beğeni topladı.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli'de doğdu. Anneannesi Bulgaristan göçmenidir. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşındı. Özdemir bir röportajda babasıyla ilişkisi üzerine: 'Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.' Dedi.

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başladı.

2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı.

Mustafa Sandal'ın Ateş Et ve Unut adlı klibinde yer aldı.

İlk televizyon deneyimini, 2013 yılında FOX TV'de yayımlanan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakterini canlandırarak yaşadı.

Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Alya karakterini, Tut Sözünü adlı sinema filminde ise Demet karakterini canlandırdı.

2015 yılında Star TV'de yayımlanan Çilek Kokusu adlı dizide Aslı karakterini canlandırdı.

Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynadı.

2016-2017 yılları arasında FOX TV'de yayımlanan No.:309 adlı dizide Lale karakterini canlandırdı.

2017 yılında Burak Aksak'ın yazıp yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde Aysel karakterini canlandırdı.

2018-2019 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Erkenci Kuş adlı dizide Sanem karakterini canlandırdı. Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Murex D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

2019 yılının Aralık ayından itibaren TV8'de yayımlanan ve psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı, gerçek bir hayat hikâyesini anlatan romanından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat verdi.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!