Demet Özdemir Derin Dekoltesiyle Nefesleri Kesti! İşte Demet Özdemir'in O Pozları...

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile uzun bir süredir aşk yaşayan güzel oyuncu Demet Özdemir sık sık sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Güzelliğiyle adından söz ettiren Özdemir bu kez derin dekolteli kıyafetiyle verdiği bahçe pozlarıyla göz kamaştırdı. İşte Demet Özdemir'in o pozları...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir bir süredir yazın keyfini çıkarıyordu. Yaz tatilini bitiren Özdemir geri dönüş yaparak çalışmalarına kaldığı yerden devam ederken sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla gündeme bomba gibi düştü. Derin dekolteli bir kıyafet tercih eden Özdemir'in fotoğrafları dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

DEMET ÖZDEMİR DEKOLTESİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile dolu dizgin bir aşk yaşayan oyuncu Demet Özdemir, yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Güzel oyuncu Aşk Taktikleri adlı sinema filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşacak. Geçtiğimiz günlerde filmin Kapadokya’daki çekimleri sona erdi.

Çekimler sona erince evine dönen güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yeni karelerini paylaştı. Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Özdemir, bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Güzel oyuncu, evinin bahçesinde çektirdiği 4 farklı pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Özdemir’in derin göğüs ve bacak dekoltesi dikkatlerden kaçmadı. Başarılı oyuncunun pozlarına beğeni yağdı.

Popüler İçerikler

Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!