Demet Evgar'ın Kadınlar Günü Kampanyasından Diyanet'in Müge Anlı Fetvasına TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

8 Mart Cuma günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Ömer dizisinin başrol oyuncusu Selahattin Paşalı, son zamanlarda oldukça popüler. Paşalı'nın eşi Lara Paşalı da sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Lara Paşalı, son olarak oyuncuları sıraladığı bir video çekti. Fısıldayan Adam hesabının paylaşımına göre, Lara Paşalı bu videoda eşinin olmamasına tepki gösterirken bir oyuncuyu tanımadığını söylemesi ise eleştirildi.

Detaylar:

Oyuncuları Sıralamaya Koyduğu Bir Video Çeken Lara Paşalı, Eşini Listede Göremeyince İsyan Etti

Müge Anlı'nın, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardır devam ettirdiği Sevgi İzi Projesi'yle ilgili Diyanet'ten fetva geldi. Sivas Müftülüğü Başvaiz’i Saffet Bölükbaşı proje kapsamında yapılan dövmelerin caiz olup olmadığını açıkladı.

Detaylar:

Müge Anlı'nın Sevgi İzi Dövmesiyle İlgili Diyanet'ten Fetva: Caiz Değil mi?

Kızılcık Şerbeti'ne yeni sezonda dahil olan karakterle birlikte dizideki bütün dengeler değişti. Akrabalık ilişkileri ise kafa karıştıran bir noktaya geldi. Sosyal medyada da bu karışık ilişki ağını anlatan video gündem oldu.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Karışık Akrabalık İlişkilerini Anlatan Video Hem Güldürdü Hem İsyan Ettirdi!

Show Tv'de yayınlanmaya başlanan ve sosyal medyada büyük ilgi çeken Bahar dizisinde, Bahar karakterinin vücudu ilaçlara cevap vermeyince karaciğer nakli olması gerekmişti. Timur ise eşi Bahar için uygun donör olarak bulunmuştu. Ancak Timur ve Timur'un annesi organ bağışı yapılmasını istememişti.

Detaylar:

Doğum Yaparken Kan Kaybı Yaşayan ve Kana İhtiyacı Olan Kadın: "Kocam 'Az' Diyerek Kanını Vermedi"

Survivor'ın yeni eleme sistemine göre yarışmacılar SMS oylaması yerine parkurda yarışarak yarışa devam ediyor. Elemede olan Batuhan ve Hakan'ın karşılaşması son bölümde yaşanırken, Hakan'ın Batuhan hakkında ortaya attığı iddia "Şike mi var?" dedirtti.

Detaylar:

Survivor'da Hırsızlık Skandalı: Batuhan'ın Top Çaldığı İddia Edildi!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Show Ana Haber'e çıkan Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar, canlı yayında başlattığı kampanyayla ayakta alkışlandı.

Detaylar:

Demet Evgar'dan Kadınlar Günü İçin Ayakta Alkışlanacak Hareket!

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinin Azem'i Yılmaz Erdoğan'ın dizideki aforizmaları ve okuduğu şiirler Armağan Çağlayan'ın radarına takıldı. Erdoğan'ı anlamadığını belirten Çağlayan bu konuda eleştirel bir paylaşımda bulundu.

Detaylar:

Armağan Çağlayan'dan Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri'ndeki Konuşmalarına Eleştiri!

atv'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları'ndan ayrılan bir oyuncu, Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin kadrosuna geri döndü.

Detaylar:

Hikâyesi Bitmemiş: Ateş Kuşları'ndan Ayrılan Oyuncu Diziye Geri Döndü!

Survivor All Star fanatikliği boyut atladı. Bu senenin en dikkat çeken ve sevilen yarışmacılarından biri olan Yunus Emre'nin arkadaşı Survivor'ı Nagihan kazansın diye tesettüre girdiğini açıkladı!

Detaylar:

Bunu da Gördük: Yunus Emre'nin Arkadaşı Nagihan Survivor'a Geri Dönebilsin Diye Tesettüre Girdi!

Show TV'de yayınlanan Bahar dizisinde Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar'ın eşi Timur'a laf sokmaları enfes bir komedi yaratırken, fragmandaki bir sahne viral oldu.

Detaylar:

Bahar Dizisinde Bahar'ın Timur'a Enfes Laf Sokuşu Viral Oldu!

Popüler İçerikler

Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı