Demet Akalın, Yeni Bir İstismar Davası Daha Açılan Uşşaki Şeyhi Eyüp Fatih Şağban'a 'S*kleri Kopsun' Dedi

Demet Akalın, Ezgi Mola ve İzzet Çapa, bu kez baldızının 11 yaşındaki çocuğunu istismar etmekten dava açılan Uşşaki Şeyhi Eyüp Fatih Şağban'a büyük tepki gösterdi. Demet Akalın 'S*kleri kopsun' dedi, Ezgi Mola 'Aynısını yaşamasını istiyorum. Yaşattığını yaşasın.' dedi.

12 yaşındaki kız çocuğuna istismardan tutuklanan Uşşaki Tarikatı şeyhi Fatih Nurullah takma adlı Eyüp Fatih Şağban'ı bilmeyeniniz yoktur.

Yaklaşık 1,5 yıl önce tüm yaptığı iğrençlikler ortaya çıkmış, kendisini de 'Peygamber torunuyuz, duygular baskın oluyor.' diyerek savunmuştu.

Size burada da bahsetmiştik.

Çocuk İstismarcısı Şeyh Eyüp Fatih Şağban: 'Peygamber Torunuyuz, Duygular Baskın Oluyor...'

İşte bugün, bu istismarcıyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Sakarya'da müridinin 12 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu için 10 yıl 5 ay hapis cezası alan Uşşaki Şeyhi Eyüp Fatih Şağban'a başka bir çocuğa istismardan yeni dava açıldı. İsmail Saymaz’ın aktardığına göre; Sağban’a bu kez baldızının 11 yaşındaki çocuğunu istismar etmekten dava açıldı.

Herkes bu iğrenç olaya tepki gösterdi, ünlülerden de paylaşımlar ve yorumlar gecikmedi.

İzzet Çapa, bunu paylaşarak altına 'Haysiyetsiz şerefsiz... Başka vukuatları da çıkıyor birer birer ortaya... Kim bilir başka kaç çocuğun canını yaktı, hayatını kararttı... Dilerim bir daha gün yüzü görme... Dilerim yaptıklarının cezasını çekmeden ölme... Pis iblis...' yazdı.

Ardından da Demet Akalın ve Ezgi Mola'dan şöyle yorumlar geldi...

Umarız yaptıkları cezasız kalmaz!

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
21.02.2022

Bu denenmiş birsey tarih boyunca.. sapıklık uzuv kesmek ile olmuyor. Sapığın bir tarafını kesince geriye parmağı kalıyor vibrator alıyor. Yani sapıklık öyle halledilmiyor. Islah edemiyorsan sapığı öldür gitsin sanki atomu parçalayacak pezevenkler.

21.02.2022

Tarikat ve cemaatler kapatılsın , mal varlıklarına el koyulsun. El konulanlardan elde edilen gelirlede Türkiye'nin her tarafında üniversite öğrencilerine yurt yapılsın. Dolaylı yoldanda olsa bu dürzülerinde sevaba girmesini sağlarız en azından.

21.02.2022

Savunmasina birde peygamberi alet ediyor varın siz hesab edin dini cıkarlari icin ne kadar kullandiklarini…

TÜM YORUMLARI OKU (17)