Demet Akalın, Kardashian Bacıların Çıplak Fotoğraflarına Yaptığı Yorumlarla 'Oha Neler Oluyor?' Dedirtti

Yalnız o son yorumda Demet Akalın biraz fazla mı patlamış ne? 😂

Demet Akalın biliyorsunuz dobralığı ile tanınır. Hatta bazen o dobralık sınırlarını aşar ve başka bir şeye dönüşür ama Demet Akalın'a herkes alıştığı için kimse de şaşırmaz.

Özellikle sosyal medya kullanımı dillere destan olan Akalın, Instagram'da yapmış olduğu uçsuz bucaksız yorumlarıyla da meşhur. Mesela bir tanesi şöyle...

Bu arada Demet Akalın'ın kendisine kan davalı olarak belirlediği bir Kardashian ailesi var ki aman Allah! Kim Kardashian ne zaman şöyle fotoğraflar paylaşsa kadının üstüne kusuyor.

En son Kim Kardashian'ın yatak pozuna "Sen annesin!" demek isteyerek ayar vermeye çalışmıştı hatırlarsanız.

Şimdi de Kardashiangillerden Kourtney Bacı'ya takmış durumda. Türkiye Fan sayfasının paylaştığı bu fotoğrafı görünce Demet Akalın mide bulantısıyla karışık sinir krizleri geçirdi

İşte o çıldırma anı! :D

Vallahi bu işin sonu nereye gider biz de bilmiyoruz. Demet Akalın'ı rahat bırakın Kardashian kardeşler, kadın ne güzel şöyle tweetler atıyor mutlu olunca!

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
31.07.2019

takip etmesin zorla gözüne mi sokuyorlar. Ayrıca Demet Akalın dobra falan değil düpedüz patavatsız ve edepsiz. İkisi arasında ince bir çizgi var onu kaçırıyor herhalde insanlar.

31.07.2019

Eğitimsiz denyonun birisi, başka bir ülkenin kendi versiyonuna laf etmiş. Bu da haber olmuş! Lakin hepimiz biliyoruz ki ülkemizin denyosu, diğer ülke denyosunun yaşadığı ülkede yaşasa, açtığı şeyler sadece g.t olarak kalmazdı. Buna verdiği tepkileri vakti zamanında İbrahim Tatlıses'in " Demet'e sorun, o nasıl binici olduğumu iyi bilir" demecinden sonra verseydi de biz de kendisinin g.tu ile bir yerlere gelmedğine ikna olsaydık.

31.07.2019

acımamışsınn ..kahkaha attım

Pasif Kullanıcı
31.07.2019

Kardashian'ları sevmem, ve hiç bir özellikleri olduğunu da düşünmüyorum açıkçası, Paris Hilton gibi, hiç bir şey yapamadan, ünlü olanlar listesini genel olarak sevmem. Ve hiç bir becerileri olmadığı için, tek becerileri olan soyunmakla gündeme gelir bu tarz kişiler. Lakin, Demet Akalın bu konuda yorum yapabilecek son kişi. Sertab Erener, Candan Erçetin gibi sadece sanatlarıyla gündeme gelen insanlar deseydi bu cümleyi, ayakta alkışlardım. Ama evlenmeden önce Demet'in de bu tarz fotoğrafları, hatta video klipleri bile vardı.

Güzelce giydirmek için tam şu yorumları açtım, zaten halkımız yeteri kadar giydirmiş Demet Akalın'a. Kendisi dünyanın en vasıfsız insanları arasında top listelere girmekle beraber milletin götüne kafayı takmış durumda. Sen yaşlandın açamıyorsun diye başkalarına mı laf atmaya başladın acaba Demet?

TÜM YORUMLARI OKU (43)