Demet Akalın Kanser Olduğunu Açıklayan Prenses Hakkındaki Komplo Teorilerine Kitabın Ortasından Giriş Yaptı!

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Demet Akalın bu sefer de kanser olduğunu açıklayan Prenses Kate Middleton hakkında ortaya atılan komplo teorilerine yaptığı yorumla mevzuya kitabın ortasından giriş yaptı!

Atarlı giderli şarkılarıyla müzik listelerini sallayan Demet Akalın'ı mutlaka tanıyorsunuzdur. Ünlü sanatçı hem kariyeri hem özel hayatı ile magazin gündeminin en sevilen isimlerinden bir tanesi.

Demet Akalın, ortalığı birbirine katan açıklamalarının yanısıra biliyorsunuz ki yazım/imla hatalarıyla da sık sık gündem oluyor.

Ünlü sanatçı sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Hatta sosyal medya onun için bir yaşam tarzı desek yeri. Eğer takip ediyorsanız mutlaka biliyorsunuzdur ki Demet Akalın, hem televizyon hem dünya gündemi hakkında sık sık paylaşım yapıyor!

Biliyorsunuz ki birkaç gündür gündemimizde Galler prensesi Kate Middleton'ın kanser olduğunu ve tedaviye başladığını duyurması var.

Tabii bir de prenses hakkında ortaya atılan komplo teorileri. Peki prensesin haberleri tüm dünyayı sallarken Demet Akalın bu duruma sessiz kalabilir mi?

Tabii ki duramaz! Akalın, prenses hakkında ortaya atılan teorilerden birine yorum yapmaktan kendini alıkoyamadı ve "Oğlum cimri ya bunlar tutumluyuzu halka gösterıolar! Aynı kazakla en sevdiği yerdir" yorumuyla mevzuya resmen kitabın ortasından giriş yaptı.

Akalın, "cimrilik dediğiniz şey sürdürülebilir yaşam" diyen takipçisine de "bunlarınki göstermelik" dedi.

Siz yorum kraliçesi Demet Akalın'ın Galler prensesi hakkındaki düşüncelerini nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Eşinin Uyarılarına Rağmen Aleyna'yla Yakınlaşmıştı: Beria Özden'in Yunus Emre'ye Tepkisi Çok Sert Oldu
Şahane Hayatım'ın Mesut'u Onur Tuna'nın Yeni Saç Stili "Kendine Ne Yaptın Savcım?" Dedirtti
Sefo Kadınlara Kaptırdık Demişti, Bartu Konsere Çıkmıştı: Alişan'ın Etek Gündemi Yorumları Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.03.2024

Herbolog kezban akalın..

23.03.2024

Bu kadın niye her şeye atlıyor?

23.03.2024

adam gördüğünüz hicbirsey gercek degil, 2016'da çekildi, dun yayınlandı belki ai ile bile üretilmiş olabilir diyor, iki görüntüyü yan yana koyuyor, demet abla diyor ki kadin bu çizgili kazağı hep giyiyor, maksat halka biz tutumluyuz mesajı vermek ama işte bunlar hep cimrilik. birol alcan isimli vatandaşın komplo teorisi boylece 3 paralık oluyor, sünüyor, büzüşerek yok oluyor ahaha. abla git buckingham sarayına de ki selamın aleyküm, ben komplo teorilerini çürütmeye geldim. seni hemen saray basdanismani olarak ise almazlarsa adam degiller

24.03.2024

👏👏👏🤣🤣🤣🤣

TÜM YORUMLARI OKU (20)