Demet Akalın'ın Kızı Hira'nın Doğum Gününde Kayınvalidesine Karşı "Hap Koydum"la Oynaması Olay Oldu

Sosyal medyanın kraliçesi haline gelen Demet Akalın'ın yaptığı paylaşımları mutlaka görüyorsunuzdur. Instagram'da 10,1 milyon takipçisi olan Akalın, kızı Hira'nın doğum günü partisinden fotoğraflar paylaştı. Kayınvalidesiyle karşılıklı göbek attığı şarkı epey manidar bulunan Akalın'ın videosu olay oldu!

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti kızlarının doğum günü için yine kolları sıvamış anlaşılan.

Geçtiğimiz yıllardan alışkınız gerçi. Kızları Hira hangi temayı isterse, yaş günü o temada hazırlanan organizasyonda kutlanıyor. Akalın ve Kurt kızlarının mutluluğu için ellerinden geleni yapıyor anlayacağınız.

Bu yılın teması da Galatasaray olmuş! Bu yıl 10 yaşına giren Hira Kurt, fanatik taraftarlığını doğum gününde göstermek istemiş anlaşılan.

Demet Akalın da arkadaşlarıyla birlikte kutlayacağı doğum günü için bir organizasyon şirketiyle anlaşmış ve ortalık sarı kırmızı renklere bürünmüş.

Pastasından süslemelerine her şey sarı kırmızı gördüğünüz gibi. Bir kenarda Icardi'nin yalnız maketi, diğer kenarda Galatasaraylı futbolcuların birlikte olduğu maket var.

Dün akşam Mahsun Kırmızıgül'ü dinlemeye giden Okan Kurt ve Demet Akalın hemen ardından kızları için hazırlık yapmaya başlamış yani.

Doğum günü partisine katılan isimler arasında Alişan ve eşi Buse Varol da vardı.

Hira'nın arkadaşlarının yanı sıra Demet Akalın ve Okan Kurt'un yakın arkadaşları, aynı zamanda aile bireyleri de partideki yerini almıştı.

Partiye damgasını vuran anlardan bir tanesi ise Akalın'ın, kayınvalidesi ile karşılıklı Hap Koydum şarkısıyla oynaması oldu.

Okan Kurt'un annesini yanına alıp Kibariye'nin Hap Koydum şarkısında göbek atan Demet Akalın, mimikleri ve hareketleri ile hem kendilerini hem izleyenleri kahkahalara boğdu.

"Kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum." 😂

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Çifti Yaptıkları Milyon Liralık Reklam Anlaşmasıyla Rekor Kırdı
Gemileri Yakarım Şarkısını Söyleyen Sincanlı Erkal'ın Yaşını Öğrenince Hayret Edeceksiniz
İbrahim Selim'in Eşine Gelin Hamamı Öneren Bartu Küçükçağlayan "Sen Bunca Zamandır Neredeydin?" Dedirtti

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
04.02.2024

hadi mal kaçırmayıda geçtim bir sülale çocuğundan nenesine kadar nasıl bu kadar itici olabilir bunları görünce nefret igrenti siciyorum

04.02.2024

Benin anlamadığım bir durum var, bunlar ayrıldı ama aynı evde yaşamaya devam ediyorlar. Bu durumda sanırım bir mal kaçırımı mı var yoksa vergisel bir durum mu? Gariban olmuş olsa durum yine aynı olurmuydu acaba?

04.02.2024

yandaş olunca sıkıntı yok ama hele bir sskdan babanın maaşını almak için kocandan gizlice boşan bakim nasıl aylarda dedektif gibi izliyorlar seni ve faizi ile nasıl geri alıyorlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ