Onedio Logo

Demet Akalın'ın Instagram'da Paylaştığı Giderli Söz Psikolojisi Bozuk Olan Dilan Polat'a Gönderme miydi?

Kapak Görseli

Polat ailesinin tutuklanması magazin gündemindeki herkesin dilinde geziyor. Herkes farklı bir yorumda bulunurken, yapılan paylaşımlarda isimleri geçmese bile onlardan bahsedildiği düşünülüyor. Dilan Polat'ın bu davranışlarının psikolojik arka planı incelendikten sonra Instagram hikayesinde bir yazı paylaşan Demet Akalın, 'Dilan'a mı gönderme yapıyor?' diye düşündürttü.

1 Kasım günü gözaltına alınan Dilan Polat, Engin Polat ve beraberindeki 12 kişi hakkında 4 Kasım günü tutuklama kararı çıktı.

1 Kasım günü gözaltına alınan Dilan Polat, Engin Polat ve beraberindeki 12 kişi hakkında 4 Kasım günü tutuklama kararı çıktı. Görseli

Kara para aklama, vergi kaçırma, yasa dışı bahis siteleri ve bu minvalde birkaç suç iddiası altında incelenmeye alınan Polat ailesi ve yakınları, soruşturmanın sonunda tutuklandı. Henüz davaları görülmese de Silivri Cezaevi'ne götürülen zanlılar hakkında birbirinden farklı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bu süreçte sosyal medyada bir kesim Dilan Polat'ı savunmaya devam ederken, diğer kesim tam tersi görüşte. Aynı şekilde psikologlar, bu ikilinin gösterişli hayatlarını sergiledikleri davranışların alt metinlerini yorumladı.

Bu süreçte sosyal medyada bir kesim Dilan Polat'ı savunmaya devam ederken, diğer kesim tam tersi görüşte. Aynı şekilde psikologlar, bu ikilinin gösterişli hayatlarını sergiledikleri davranışların alt metinlerini yorumladı. Görseli

Uzmanlar Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin lüks ve gösteriş içindeki şaşalı hayatını neden bu denli göz önünde yaşadıklarını değerlendirdi. Dilan Polat'ın para konusundaki yorumlarını, kendini eleştirenlere tabiri caizse 'sokak ağzı' ile verdiği cevapları ve pek çok detayı ince ince işlediler. Uzman psikolog Cemre Soysal ise herkesin merak ettiği 'Neden?' sorusuna cevap verdi.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Psikologlar Dilan Polat ve Engin Polat'ın Gösterişli Hayatlarını Göze Sokmalarını Yorumladı: "Sonradan Görme"

Dilan Polat'ın arkadaşı Sevim Alan da, Dilan Polat'a ilaç vererek bağımlı hale getirildiği iddiasını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Ardından Dilan Polat'ın emniyette 'Sinir hastasıyım, antidepresan lazım.' dediği öğrenilmişti.

Aynı zamanda Polat'ın avukatı da "Dilan Polat'ın psikolojisi bozuk." açıklamasında bulundu. Demet Akalın'ın sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşım da bu duruma gönderme olarak algılandı.

Hatırlarsanız Demet Akalın daha önce Dilan Polat hakkında ilk kez açıklamada bulunmuştu. Yıllar önce Demet Akalın'ın fotoğrafçılığını yapan Polat için 'Dilan böyle bir kız değildi. Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım. Benimle ve Hira’yla dalga geçen videolar yaptı, benim için orada bitti.' demişti.

Yaşananların ardından Demet Akalın, Instagram hikayesinde "Her şeyin altında psikolojik sorunlar aramaktan vazgeçsek biraz." yazan bir tweetin ekran görüntüsünü paylaştı.

Akalın'ın bu paylaşımı, Dilan Polat'a gönderme olarak algılandı.

Demet Akalın, Eskiden Fotoğrafçılığını Yapan Dilan Polat Hakkında İlk Kez Açık Açık Konuştu

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Dilan Polat'ın Polis Baskını Sırasında Çalışanıyla Yaptığı Telefon Görüşmesi İfşa Edildi
Dilan Polat'ın Sosyal Medya Sorumlusu Mistik Mustafa Her Şeyi İtiraf Etmiş: Mesajları Sildirmişler!
Oğuzhan Uğur Her Geçen Gün Artan Polat Ailesi Sarmalının İçinde Hiç Dikkat Edilmeyen Detaylara Değindi

Popüler İçerikler

İsmail Saymaz Yazdı! Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Geri Dönüş Açıklaması: “Partiyi Kayyuma mı Bırakayım”
İsmail Saymaz Yazdı! Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Geri Dönüş Açıklaması: “Partiyi Kayyuma mı Bırakayım”
Edip Akbayram'ın Kuzeninden Büyük İddia: "Edip Bana Tecavüz Etti"
Edip Akbayram'ın Kuzeninden Büyük İddia: "Edip Bana Tecavüz Etti"
Cem Küçük'ün "Almanya'da Domates 20 Euro" İddialarına Yanıt Gurbetçilerden Geldi
Cem Küçük'ün "Almanya'da Domates 20 Euro" İddialarına Yanıt Gurbetçilerden Geldi
YORUMLAR
07.11.2023

demet akalinin herhangi bir yaratiga gonderme yapabilecek kapasitesinin de zekasinin da oldugunu sanmiyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ