Demet Akalın'ın Her Sene Bir Kuzenini Köpek Saldırısından Kaybettiğini Açıklaması Sosyal Medyada Dikkat Çekti!

Demet Akalın, geçtiğimiz saatlerde sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayan küçük Tunahan'ın son hali üzerinden büyük kuzeninin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Ünlü sanatçının her sene bir kuzenini köpek saldırısından kaybettiğini açıklaması dikkat çekti.

Hatırlarsanız geçtiğimiz saatlerde Ankara’da yaşayan minik Tunahan’ın okula giderken 20 tane köpeğin saldırısı sonrası çekilen videosu sosyal medyada gündeme gelmişti.

Demet Akalın ise Tunahan'ın videosunu alıntılayarak büyük kuzeninin sokak köpekleri tarafından uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

Ancak ünlü sanatçının 2021 yılında da buna benzer bir tweet attığı ortaya çıktı!

Hatta aynı minvalde bir başka tweeti 2022 yılında attığı da ortaya çıkan Demet Akalın'ın her sene başka bir kuzenini köpek saldırısı sonucunda kaybettiğini açıklaması sosyal medyada dikkat çekti.

Hatta Demet Akalın'ın kuzenlerinin köpek saldırısı sonucunda hayatını kaybetmesini söylemesinin propaganda olduğunu iddia edenler bile oldu!

@BurcinKeseci isimli sosyal medya kullanıcısı ise bu duruma "Bir sülalenin dramı! Belli periyotlarla ailenin her nesil kuzenlerini köpekler parçalamış. Bazen olayda mekan ve kronoloji karışsa da bu lanet kaldırılabilir değil. Kolay mı? Kuzenler tek tek gidiyor. Allah sabır versin!" açıklamaları ile tepki gösterdi!

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Hande Yener, Araba Üstüne Çıkıp Şarkı Söylediği Videoya Gelen Hadsiz Yorumlara Dava Açtığını Açıkladı!
"Aşkı Ondan Öğrendim" Demişti: Beren Saat'in Eşinin Romantik Açıklamalarına Verdiği Cevap Samimiyetsiz Bulundu
Üç Kadın Bir Köpek: Kaan Yıldırım'ın Aşk Hikayelerinde Yanan İsim Herkesle Poz Veren Köpeği Benek Oldu!

Popüler İçerikler

Nagehan Alçı: “Burada Yaşayan Suriyelileri Toptan Suriye'ye Göndermek İnsan Haklarına Aykırıdır”
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
UEFA Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı: Attığı Golden Sonra "Bozkurt" İşareti Yapmıştı
YORUMLAR

Rüzgar nereden eserse oraya, parayı kim verirse onun trollüğüne... Niteliksiz yaşamı için müthiş bir kariyer planı. Propaganda hesapları dışında bunun herhangi bir sözünü ciddiye alan var mı?

19.06.2024

Yine borca falan girdiyse trollüğe başlamıştır…Zaten olay yeterince ağır paylaşıp duyursaydın ne gerek var hikaye uydurup kendini rezil etmeye ?

20.06.2024

Sürekli sahte köpek saldırısı haberleri yapıyor troller Instagram bunlarla dolu insanları gaza getirmeye çalışıyorlar bu arada barınaklara saldırıyorlar geçen içinde kedi ve köpekler olan kulübeleri yaktılar hepsi yanarak öldü, başka bir barınağa girip yavru köpeklerin kafalarını kestiler demek ki bu tiplerin derdi hayvanların sokakta olması değil psikopat eğilimli insanlar içlerinde ki öldürme güdüsünü bu hayvanları öldürerek tatmin ediyor.

TÜM YORUMLARI OKU (13)