Sizce kim bu ünlü? 😂
Sizce kim bu ünlü? 😂
Barışmalarının üstüne tekrardan sıkı fıkı hale gelen ikili, her gün ağırladığı konuklarla sıklıkla gündem oluyorlar. Hatta bugün 100. programlarıydı.
Hatta geçtiğimiz günlerde İbo Show'da yılbaşı çekimi yapılmış, Demet Akalın kulisini Bülent Ersoy için boşaltmış.
Yani dememiz o ki, stüdyolar ve kulisler ortak kullanılıyor.
Bir Instagram sayfasının yaptığı özel habere göre geçtiğimiz haftalarda İbo Show'a konuk gelen konuklardan biri, Demet Akalın'ın kulisindeki tuvaleti kullanmış. Temizlemeden de çıkmış.
Tuvaletini o halde gören Demet Akalın belli ki hala çok sinirli...
İlk bölümde Deniz Seki, Sibel Can, Kutsi ve Aydemir Akbaş vardı.
Şimdi biz kadınları yazdık ama Demet Akalın erkek de olabilir demiş...
Siz siz olun, tuvaletinizi hep temiz tutun; ardından kimin gireceği belli olmaz sonuçta. Hem önce orayı temiz tutmamız gerekmiyor mu zaten?!
Sizler için tuvaletinizi ve banyonuzu temiz tutacak indirimli ürünleri burada topladık bile, siz hiç yorulmayın diye hem de! 😍
kibariye resmen tipten yargılanmış... çok üzücü
Bence Demet başka bir evreye geçti paranoid şizofreni belirtileri yaşıyor. Kendi palamutudur o.
KEŞKE DEMET AKALIN IN AĞZINA SIÇSAYDI DA, HER SEFERİNDE BÖYLE BOKTAN MEVZULARLA İNSANLARI MEŞKUL ETMESEYDİ