Demet Akalın Günlerdir Kayıp Olan 8 Yaşındaki Narin Güran'ın Kayboluşuyla İlgili Konuştu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın da 8 gündür haber alınamayan Narin Güran hakkında konuştu.

Ülkenin gündeminde günlerdir, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden çıkan ve bir daha da haber alınamayan Narin Güran var.

En son evine yaklaşık 20 metre mesafede tespit edilen kan lekelerinin ve bölgede bulunan terliğin Narin'e ait olmadığı ortaya çıkmıştı. Her ne kadar içimize su serpildiyse de Narin'in hala bulunamayışı tansiyonu giderek artırdı.

Son görüntülerinde 4 arkadaşıyla birlikte yürüdüğü görülen Narin'in aramaları sürerken, Didem Arslan'la Vazgeçme ekibi küçük kızın son görüldüğü yere gitmiş, programın muhabiri Büşra Seyis, Narin'in birlikte görüldüğü arkadaşlarına söylediği son sözlerini aktarmıştı.

Kaçıranlar için detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin'in Arkadaşlarına Söylediği Son Sözler Ortaya Çıktı!

Ardından, arama çalışmaları kapsamında bugün 1 kişinin gözaltına alındığı haberi gelmiş, Didem Arslan tarafından gözaltına alınan kişinin abi Enes olduğu açıklanmıştı. Fakat Enes Güran, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz saatlerde ise TELE1 ana haber spikeri Burçin Atılgan'dan umutları yükselten bir iddia gelmişti. Atılgan, Narin'in bir aile bireyinin yanında olabileceğinden ve hayatta olma ihtimalinin de yüksek olabileceğini iddia etmişti.

İddianın tamamına da bu yazımızda yer vermiştik:

Umut Veren İddia: Diyarbakır'da Kaybolan Narin Güran'ın Hayatta Olduğu ve Yerinin Belli Olduğu İddia Edildi

Tüm Türkiye, tek yürek Narin'in "bulundu" haberini duymayı beklerken, sosyal medyada da tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken acı olaya bir yorum da Demet Akalın'dan geldi.

Önce üzüntüsünü dile getiren ünlü şarkıcı 👇

twitter.com

Narin Güran olayıyla ilgili fikrini, "idam cezası olsaydı..." sözleriyle dile getirdi.

twitter.com

Demet Akalın'ın "idam fikri" sosyal medya kullanıcılarının tepkisine sebep oldu.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Adı Boşuna İbrahim Değilmiş: İkizlerini Gururla Anlatan İdo ve Yasemin Tatlıses'ten İbrahim Ayel İtirafı!
Döner Dönmez Partiler: Merve Dizdar'ın Kadrajından Londra'dan Ana Yurda Dönen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç!
Romantikliği Yapay Zekayla Yakalamaya Çalışan Sibil Çetinkaya'nın Şükrü'sünü Övdüğü Yazıda Foyası Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
Narin'in Yengesi Hediye Güran'dan İtiraf: ''Boğuştuklarını Gördüm''
YORUMLAR
28.08.2024

Her infial yaratan olayda tek tepki idam istemek. Kimse bu tür olayların önüne nasıl geçerizi bireyi nasıl değiştirebilirizi konuşmuyor, sosyologlara kulak verip televizyonlarda dinletmiyor, siyasiler insiyatif almıyor. Tek yaptıkları katlanan suç oranlarına karşılık yüzlerce yeni ceza evi yapmak. Son 10 yılda kaç tane cezaevi yapıldı biliyor musunuz. Bir öğrenci yurduna karşılık neredeyse 10 tane ceza evi yapıldı. Ya benimsin ya kara toprağın, namusum için, delikanlılık adamlık bunu gerektirir yada sapkın ruh hastaları için idamın caydırıcı olacağını sanmak büyük yanılgı. Tımarhaneye dönmüş şu ortamda insan yetiştirdiğinin farkında olarak çocuk yetiştirmeden, insanları baskılamadan, eğitim sistemini değiştirmeden, aileleri bilinçlendirmeden, toplumun refah düzeyini arttırmadan hatta siyasilerin şiddet temelli söylemlerine son vermeden ne insanı ne de hayvanı koruyabiliriz.

28.08.2024

Yorum yapmadan önce daima yorumları okurum. Geri zekalıca yorumlara ayar oluyorum. İdam isteyenler belli ki geri zekalı. Kafaları çalışmıyor. Bir kaç soru soralım bu aptallara. 1.Biz hangi ülkede yaşıyoruz? 2.Ülkede sağlam bir adalet sistemi var mı? 3.Sağlam bir adalet sistemi yoksa. İdam cezasının suistimallere açık olabileceğini hiç düşünemiyorsunuz? 4.Haksız yere idam cezası yiyerek hayatından olacak masumların günahlarını peki yüklenmeye hazır mısınız? Hep dedim. Yine diyeceğim. Ağzı olan konuşuyor. Oturma organı üzerinde fütursuzca her olaya fikir beyan edebiliyor. Beynini kullanmaktan aciz. Düşünemeyen, eleştiri yapmayı bilmeyen,öz eleştiri yapamayan geri zekalılar lütfen kapayın çenenizi.

29.08.2024

Atatürk ve Türkiye Cumhuriyetine düşman olanlar yani senin gibiler idam edilmeli kardeş sizin PKKlılardan farkınız yok

28.08.2024

sen şimdi böyle rahat rahat konusuyorsunda kendi çocuğun başına gelse böyle konuşurmuydun acaba boş boş konuşmak kolay

TÜM YORUMLARI OKU (16)