Demans Hastası HDP'li Aysel Tuğluk Evinde Gözaltına Alındı!

Demans hastası olduğu gerekçesiyle 27 Ekim 2022’de Kocaeli Cezaevi’nden tahliye edilen eski HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk,  2012 tarihli bir soruşturma gerekçe gösterilerek evinde gözaltına alındı.

Özgürlük için Hukukçular Derneği, Twitter hesabındaki paylaşımında Tuğluk’un Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne götürüldüğünü söyledi.

Yapılan paylaşımda, "Demans hastası olması sebebiyle hakkında infaz erteleme kararı verilen Aysel Tuğluk’a karşı yargı tacizi devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

Tuğluk hakkındaki 10 yıllık hapis cezasının infazı, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca sağlık sorunları nedeniyle ertelenmişti.

Sırrı Süreyya Önder, Ahmet Türk ve Sırrı Sakık, demans hastalığı nedeniyle cezaevinden tahliye edilen Aysel Tuğluk’u ziyaret etmişti / Ekim-2022

Cübbeli Ahmet'ten Yine Gündem Olan Çıkış: "Tayyip Bey'i Belediye Başkanlığında Mahmut Efendi Kurtardı"
Dilan-Engin Polat Soruşturması Gürcistan'a Uzandı! Varan 2: Yasa Dışı Bahis

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
08.11.2023

Başlıktaki fotoğrafa çok uzun bakınca 2009'da doğuyu parsel parsel PKK'ya satan akpli genel başkan canlanıyor gözün önünde.

08.11.2023

ergenekon davalarında hasta olmalarına rağmen içeriden çıkarılmayan ve resmen ölün denen subaylar için niye kimse harekete geçmedi de bu kadın için ortalığı ayağa kaldırıyorlar? hala daha içeride olan ve hasta olan vatansever subaylar insan değil mi onlar hasta değil mi adil yargılanma hakları yok mu? kaldı ki bu güruhun ergenekon zamanı hasta olan subaylar için dediği şeyleri de unutmadım ve üzülmüyorum da. cezası neyse çeksin.

08.11.2023

Bu habere sevinip israil ile filistin arasinda olanlara uzulen ikiyuzludur,zalimdir,munafiktir en hafif tabirle.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ