DEM Parti'den TUSAŞ'a Terör Saldırısı Sonrası Açıklama: Zamanlama ve Provokasyon Vurgusu Yapıldı

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, TUSAŞ'a gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası açıklama yaptı. Saldırı zamanlamasının manidar olduğunu söyleyen Temelli, 'Provokasyon her tarafından belli olmaktadır. Dolayısıyla bu tür şeylere karşı halkın, toplumun beklentisi olan barış içinde bir arada yaşama beklentisine yanıt vermek zorundayız. Geç kaldığımız her adım yitip giden canlara neden oluyor. Ben bu olayı kınıyorum.' dedi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) Tesisi'ne düzenlenen terör saldırısı sonrası DEM Parti'den açıklama geldi.

3 kişinin şehit olduğu 5 kişinin de yaralandığı saldırıyla ilgili TBMM oturumunda konuşan DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, "Zamanlaması manidardır. Provokasyon her tarafından belli olmaktadır. Dolayısıyla bu tür şeylere karşı halkın, toplumun beklentisi olan barış içinde bir arada yaşama beklentisine yanıt vermek zorundayız. Geç kaldığımız her adım yitip giden canlara neden oluyor. Ben bu olayı kınıyorum." dedi.

İşte Temelli'nin açıklamaları; 🎥 👇

İlgili haberler 👇

Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!

Popüler İçerikler

Adalet Bakanı Tunç ve AK Parti'den Yenidoğan Çetesi İçin Açıklama: "Devlet Bebeklerin Ölmesine İzin Vermez"
İYİ Parti'den Bahçeli'ye Tepki! Kürsüden Urgan Fırtlatıldı: Sıralar Şehitlerin Fotoğraflarıyla Doldu
Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!
YORUMLAR
23.10.2024

Sizin başından beri haberiniz yoksa ben de bişey bilmiyorum. Yıllardır kürtleri kullanarak ortalığı karıştırmaya devam ediyorsunuz. Siz kürtleri temsil etmiyorsunuz kürtler de uyansın artık. Bu ülkede bütünlük yoksa huzur da yok! Bunları desteklemeyi bırakın!

Sezai amca, içimizdeki fanatikler hariç biz zaten barış içerisinde yaşıyoruz. Huzurumuzu bozan bugün ak dediğine yarın kara diyen, her kalıbın şeklini alan, her renge giren, hep benzer söylemlerle halkı oyalayan adına siyasetçi dediğimiz ama benim bela olarak gördüğüm sizlersiniz. Bir gidin başımızdan yaaa.

23.10.2024

akp ve MHP kına yaksın

TÜM YORUMLARI OKU (11)