DEM Parti'den 'Çözüm Süreci' Mesajı: "Bir Şeyler Pişiyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Devlet Bahçeli'nin DEM Parti'lilerle tokalaşması sonrası gündeme gelen "yeni çözüm süreci" tartışmalarına değindi ve "Meseleleri terör dışı yöntemlerle ortadan kaldırmaya her zaman varız" ifadelerini kullandı.

"Çözüm Süreci" tartışmaları devam ederken gazeteci Amberin Zaman'ın terör örgütü PKK'nın hapisteki lideri Abdullah Öcalan'la ilgili yazdığı bir yazı gündeme bomba gibi düşmüştü. Amberin Zaman yazısında Öcalan'ın Kandil'deki PKK liderleriyle silah bırakmak için görüşmesine izin verildiğini öne sürmüştü.

Amberin Zaman'ın terörist başı Öcalan'la ilgili paylaşımı 👇

Gazete Duvar'dan Ceren Bayar'a konuşan DEM Parti Milletvekili Cengiz Çandar, "Yeni bir çözüm süreci mi başlıyor?" sorusuna yanıt verdi. Cengiz Çandar şu ifadeleri kullandı: 👇

Kaynak

"‘Bir şey pişiyor mu, bir şey var mı?’ derseniz evet, pişen bir şey var ama buna ‘çözüm süreci’ demek için çok erken. Türkiye'de çok sevilen deyimle ‘istikşafi görüşmeler’ döneminin ta en başındayız gibi gözüküyor."

'Taşlar mı döşeniyor, döşenmek üzere taş mı aranıyor? Bunu en azından bulunduğum noktadan baktığım zaman ben net bir şekilde göremiyorum.

Bu yüzden ‘çözüm süreci’ ifadesini kullanmanın erken olduğu ve bu konuda ihtiyatlı olunması gerektiği kanısındayım.'

Surdaki Gizli Odada 4 Saat: Katil Semih Çelik'in Gizli Ayin İddialarıyla İlgili Yeni Gelişme!
Ankara Kulislerinde Hareketli Anlar: Görevden Alınması Beklenen Bakanlar Belli Oldu Gibi!

Popüler İçerikler

Seren Serengil, Gebze'deki Barınakta Katledilen Hayvanların Sesi Oldu: ''Buna Göz Yuman Herkes Suçlu!''
Yeni Liste Açıklandı: İşte Sucuk Yerine Eşek Eti Yediren Markalar
Sadece Boşanmak İstemiştim! Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon Programına Damga Vuran Cemile’nin Hikayesi
YORUMLAR
13.10.2024

Bahçe cücesi

13.10.2024

Daha resmi tarihle yüzleşme adı altında AKP'den öncesine saldırmak için tarihçi sıfatını almış şarlatanlar ortalığa salınacak, ayrılıkçı hareketlere öncülük etmiş vatan hainlerine "din mazlumu" diye iadei itibar yapılacak, Öcalan güzellemesi yapmak için Akil Adamlar toplanacak, bu sürece karşı olanlara faşist denilecek, teröristler davul zurnayla karşılanacak... Çok iş var, çoook!

13.10.2024

yeni bir çözüm sürecine kimsenin tahammülü olmaz..

TÜM YORUMLARI OKU (13)