Dekontlar Ortaya Çıktı! Kırşehir'de Seçim Öncesi Oy Parası Olarak 5 Bin Lira Dağıtıldı

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Kırşehir'de bir skandal yaşandı. Bazı vatandaşlara 'oy parası' adı altında beşer bin lira dağıtıldığını kanıtlayan dekontlar ortaya çıktı.

Kırşehir'de yerel seçimi mevcut belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu kazandı. Ancak Saygı Öztürk'ün haberine göre vatandaşa oy parası ödenmiş.

Açıklamada "oy parası" yazan dekont seçimin devam ettiği öğle saatlerine ait. Ancak para hesaba 2 Nisan tarihinde geçmiş. Parayı gönderenin AK Partili bir meclis üyesinin yeğeni olduğu öğrenildi.

Tepkiler şu şekilde...

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com
Sokak Muhabiri Mert Armağan ve Ak Parti Koordinatörü Twitter'da Birbirine Girdi
31 Mart'ın En Büyük Sürprizlerinden Adıyaman'ın CHP'li Belediye Başkanı Takdir Topladı
Ak Partili Şamil Tayyar Afyon Belediye Başkanı Üzerinden Partisini Eleştirdi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Belirlenen Emekli Maaşı Zamının Ardından Şimdi de Bayram İkramiyesi Sızdı
Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
Kuyumculardan Nakit Parayla Altın Almak Yasaklanıyor: Tarihi Karar Nisan Ayında Uygulanmaya Başlanacak
YORUMLAR
05.04.2024

Oy parası yazacak kadar da mal* ak

05.04.2024

Son dört kelimeyi birleştir bakalım ne çıkıyor🤣

05.04.2024

"O kadar da değildir herhalde" mi? Ülkede iyi niyetini hala bu cümleyi kurabilecek kadar koruyan insanlar olduğunu görmek umut verici.

05.04.2024

Gerçek ise dekonta yazılan açıklamadaki zeki seviyesi konunun içeriğinden daha korkutucu..

TÜM YORUMLARI OKU (14)