Deha Bilimlier'den Cumhuriyet Bayramı'nda Ücret Karşılığı Sahne Alan İsimlere Çıkışan Berna Laçin'e Ağır Tepki

Şevval Sam ve Hadise ikilisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında alacağı tutarlar karşısında eleştiri yağmuruna tutulmuş, Berna Laçin de konuyla ilgili yaptığı paylaşımda 'Ayıptır, Cumhuriyet Bayramı’nda sahneye çıkmak ticari bir iş olmamalı' şeklindeki tepkisini dile getirmişti. Şarkıcı Deha Bilimlier, Laçin'in tepkisine karşı lafını sakınmadı.

Şevval Sam'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda vereceği konser karşılığı İzmir Belediyesi'nden alacağı tutarın makbuzu ortaya çıkmış ve sosyal medyadaki eleştiriler çığ gibi büyümüştü.

Şarkıcının konuyla ilgili açıklamasından bu yazımızda bahsetmiştik👇

5 Milyon TL Alacak mı? İzmir Belediyesi'nden Alacağı Konser Fiyatıyla Tepki Çeken Şevval Sam'dan Açıklama!

Berna Laçin ise konuyla ilgili tepkisini dile getirerek belediyelere seslenmiş, "Cumhuriyet Bayramı'nı ticari bir iş olarak" görenlere sert çıkışmıştı.

Berna Laçin'in tepkisini merak edenleri şöyle alabiliriz👇

Konser Ücretiyle Dile Düşen Şevval Sam'a Berna Laçin'den Tepki: "Maneviyatı Olmayana Para Veriyorsunuz"

Gülşah Saraçoğlu'yla yaşadığı aşk iddialarıyla magazin gündemine bomba gibi oturan şarkıcı Deha Bilimlier ise konuya dair düşüncesini dile getirdi.

O olayların detaylarından da burada bahsetmiştik 👇

Şok İddia! Gülşah Saraçoğlu'nun Evli Olan Deha Bilimlier ile Yasak Aşk Yaşadığı İddia Edildi

Berna Laçin'in sözleri karşısında ünlü isme olan tepkisini oldukça ağır sözlerle dile getiren Deha Bilimlier "20 yıldır oynamadığı deterjan markası kalmadı... Gözünü şarkıcıların parasına dikmiş... Ne gözünüz kaldı." ifadelerine yer verdi.

👇

Tepkisinin ardından bir sosyal medya kullanıcısının eleştirisiyle karşılanan Deha Bilimlier yine cevabını vermekten çekinmedi!

İlginizi Çekebilir:

Cannes'da Büyük Tatsızlık: Oyuncu Aslı Turanlı'nın Can Yaman'a Bardak Fırlattığı İddia Edildi
Anne Olmasına Dört Ay Kalan Neslihan Atagül Peri Kızını Andıran Beyazlar İçindeki Pozlarıyla Büyüledi
Yasemin Özilhan’dan Al Haberi: Kerem Bürsin ve Melisa Tapan Çifti Ne Kadar Süredir Beraber?

Popüler İçerikler

Ankara'daki Terör Saldırısında 'Z' Harfi Detayı: Rusya'da Kullanılan Bir Sembol!
Alkışlanacak Sahne: Kızılcık Şerbeti, Atatürk'ü Yine Unutmadı!
Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
YORUMLAR
26.10.2024

Milli bayramlarda insanlardan fahiş rakam istemeyin diyor kadına teyze diye hakaret ediyor. Parası var diye imotepe kerkiniyor 😂 twitter'da az gez aşk adamı bu ya triplere giren ergen kitlesi vardır.

26.10.2024

Berna Laçin'e sonuna kadar destek... 29 Ekim konserinde 5 milyon TL. istemek ne ya. Allah gözünüzü doyursun. Neymiş ekibine verecekmiş. Ne yani sen Türksün ve milli duyguların nedeniyle ücret almıyorsun ama ekibin gâvur herhalde. Değilse onlara da biraz milli duygu aşıla.

26.10.2024

Emekçinin emeğini verirsin ama 5 milyon değildir toplamı ki belirtirsin bunu dersin ışıkçımın sesçimin parasını verin o da 5 milyon tutmaz

26.10.2024

bu kim dersane adı gibi ismi var ülke de s.... b.... sanatçı müsvettesi enflasyonu var hadi deterjan reklamı diye laf soktuğunu sandığın kişiyi her ne kadar hoşlanmasanda ülke tanıyor bir şekil de yıllardır asıl sen kimsin necisin ne iş yaparsın fairy teyzemizin üzerinden gündeme gelmeye çalışan az ünlümsü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ