Değeri 80 Milyon TL: Cumhurbaşkanlığı'na Almanya'dan 4 Yeni Lüks Araç Sipariş Edildi İddiası

Cumhurbaşkanlığı'nın siparişi üzerine Mercedes'in Maybach S 600 Pullmann Guard modeli 4 aracın Türkiye'ye gönderildiği aktarıldı. Araçların bedelinin ise 80 milyon Türk Lirası olduğu belirtildi. 

Cumhurbaşkanlığı’nın talebi üzerine Almanya’dan Ankara’ya dört adet yeni S 600 Maybach araç gönderildiği aktarıldı.

Avrupa Postası'nda yer alan habere göre, yaklaşık dört ay önce tamamlanan siparişlerde, Maybach’lar tam 9 kat zırhlanmış olarak Mercedes’ten satın alındı ve gönderi için önceden belirlenen Türk nakliye şirketine teslim edildi.

Küçük bir kent olan Hanau’ya getirilen Maybach’ların, farklı TIR’lara yüklendiği aktarıldı.

Maybach’ların alınmasında Türkiye Cumhuriyeti Stuttgart Başkonsolosluğu’nun devreye girdiği ve araçlar gönderilene kadar tüm sürecin başkonsolosluk tarafından yönetildiği belirtildi.

Popüler İçerikler

Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
15.09.2019

Asgari ücretle geçinmeye çalışırken ağzı açlıktan kokan sarayları,gemileri ,lüks arabaları ,yatları,katları olan cumhurbaşkanına halâ alkış tutan bi %40 oranında Çomar var

Pasif Kullanıcı
14.09.2019

Sorsan kendisine alınmadı milletine alındı bu arabalar :)))) Ama hak ediyor ülke hiç kimse kusura bakmasın 2023 te akepe yine yüzde 40 bandında oy alırsa suç ülke insanının, kimse de sorgulamıyor arkadaş bu kadar ekonomi kötüyken hayırdır tanesi 20 milyon olan 4 tane zırhlı araç ne diye ?

14.09.2019

Zaten biraz sorgulasalar, bu halde olmazlar. Bunlara oy verenler, köprüye 3. adamı isteyen kişiler.

14.09.2019

Eyt için "devletimize külfet" diyor tank palet fabrikasini 50 trilyona satiyor ama 80 trilyonluk arabaya biniyor. Ne demişti “Bir gün duyarsanız ki Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir.”

TÜM YORUMLARI OKU (42)