Defne Samyeli, Kendisine ve Ayşe Özyılmazel'e Yapılan Cinsiyetçi Haberle İlgili Tokat Gibi Bir Cevap Verdi

Şu cevap bana verilse mesleği bırakırdım herhalde!

Geçtiğimiz günlerde Kelebek yazarı Mustafa Üstündağ, köşesinde şöyle bir yazı yazmıştı. Yazıda Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın ayrılmasının sebebi olarak Defne'nin bir zamanlar Mustafa Sandal ile aşk yaşaması gösterilmişti. Ve bu yazının başlığını da "Geçmişinden Kurtulamazsın" diye atmıştı.

Ünlü kadınların çoğu bu yazıya tepkisini gösterirken en sert tepki Ayşe Özyılmazel'den geldi.

Fakat Ayşe Özyılmazel'in bu çıkışından sonra Mustafa Üstündağ vites artırarak başka bir yazıyla Özyılmazel'e karşılık verdi.

Detaylar için buraya bakabilirsiniz.

Ayşe Özyılmazel'in 'Geçmişinden Kurtulamazsın' Diyen Köşe Yazarına Verdiği Ders Niteliğinde Cevap

Defne Samyeli tüm bu olanlar karşısında artık dayanamayarak sessizliğini bozdu:

Çok haklı!

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
05.05.2020

Yalnız yazar ayşe özyılmazel konusunda düpedüz haklı. Kanser kadının kocasını elinden alıp düğün yaptıysa onuru da şerefi de yoktur. Ünlü alemi işte, genişlik, paylaşma, aldatma falan bunlar insanın yaşayıp yaşatabileceği şeyler(!)

05.05.2020

Tek basina mi yapmis? Zaten sorulan soru bu. 1.si bize ne? Madem gozumuze sokuyorsunuz, neden sadece kadini konusuyorsunuz? Soru bu, simdi anladiniz mi? Yoksa konunun etrafinda dolanmaya devam mi etmeyi tercih edersiniz? Anlamaya calismayacaginiz konular icin, coktan yikilmaya calisilan, ne yazik ki toplumunda genel kani olmus bir yaklasimi tekrar sunmanin size ne faydasi var, bunu da rica etsem yazarsaniz bir konuda en azindan gercekten kendinizi anlatmis olursunuz inancindayim. Biz de 1000lerce kez tekrar edilen bu dusmanliga sizin araciligizla belki yeni bir kapi acmis oluruz.

05.05.2020

Mesela bu konulardan gercekten "bize ne" olsa, bu adam issiz kalacak. Profesyonel olarak yaptigi is dedikodu olan biri bu toplumda kendine kolayca yer buluyor. Hakikaten bu adam yaptigi isten hic utanmiyor mu? Yani dunyaya gelmissin ve icra ettigin meslek dedikodu. Hayat seni nerelere savurdu ki, bu meslegi yapiyorsun. Sektorun yan urunu cunku biz filmin kendisinden, sarkinin kendisinden, sanatin ozunden uzaklastik. Meydan boyle kadinlara, boyle erkeklere kaldi.

05.05.2020

Peki onedio'nun sıklıkla önümüze ısıtıp ısıtıp koyduğu" unlulerin geçmişte kimlerle beraber oldukları' ile ilgili gereksiz galerileri de kaldiracakmisiniz....yoksa ikiyüzlülüğe devam mi?

TÜM YORUMLARI OKU (6)