Dedeleriyle Yaşadıkları En Tatlış Anıları Anlatan Kişilerin Hem Güldüren Hem de Duygulandıran Paylaşımları

Hepimiz duygusal bi' jelibonuz şu an 😢

Twitter'da @rimdidak adlı kullanıcı, dedesiyle yaşadığı aşırı tatlış bir anısını paylaştı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1. Ardından da birçok kişi dedeleriyle yaşadıkları en güzel anılarını anlattı bizlere 👇

Hem güldük hem de çok duygulandık. 😢

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Popüler İçerikler

Canına Tak Etti: Gösterisinde Yaptığı Esprilerin Yayılmasına Sinirlenen Cem Yılmaz Tepki Gösterdi!
Evren Sesini Duymuş: Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen, Diziye Manifest Yaparak Girmiş!
Duygu Nebioğlu Nüfusta Baba Adlarının "Erol" Olduğunu Söyleyerek Yine Kafaları Allak Bullak Etti
YORUMLAR
25.07.2021

Benim dedem alamancıydı. Gelir diğer torunlarına her şeyi getirir gözümüzün önünde onlara dağıtırdı. O kadar içime işledi ki o davranışı. Nenem de öyleydi biz sanki torunları değildik. Ama annemin babası çöpçü idi o kadar kocaman yüreği vardı ki. Biz küçükken bizi ne zaman görse çıkarır bize para verirdi gofret alırdı. Ama Allah iyi olanı önce yanına aldı şeytanı dünyada bıraktı.

26.07.2021

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben maalesef babaanneden yana şansım yoktu. Çocuklarım da aynı şekilde şanssızlar. Ama anneanne dede tarafından çok güzel yaşıyorlar. Kayınvalidem benim çocuklarımdan bahsederken aha senin Ezgi senin Mustafa derdi. Diğer torunlarından konuşurken bizim Makbule bizim Onurcan bizim Tuçe derdi. Onlara üç alırsa benimkilere bir alırdı. Ölüp gittikleri halde gönlüm hiç affetmiyor onları.

25.07.2021

Annemle babam boşandıktan sonra anneannemlerde yaşadık annemle 2-2.5 yıl kadar. O sırada da ben ilkokul 4. sınıfı ve 5. sınıfı okudum. Yıllarca aşırı erken kalkmasına gerek olmayan dedem, benim için sabah 7'de kalkar ballı sıcak süt, tost, anneannemin reçeli ve pötibörden oluşan kahvaltımı hazırlardı şevkle. Kendisi de karşıma oturur tuzsuz ekmeği ve tuzsuz peyniriyle çayını katık eder beni izlerdi. Ruhu şad olsun, bir kere daha onla öyle oturup kahvaltı edebilmeyi çok isterdim.

25.07.2021

Benim çocukluğum dedesiz-ninesiz geçtiği için, hiç böyle gofretlerle sakızlarla şımartılmadım. Hepsi rahmetli olmuş daha ben doğmadan. Yazılanları gıptayla okudum. :(

25.07.2021

Nur içinde yatsınlar. Kimde ne eksiklik varsa, ilerleyen yaşlarda en güzel şekilde yaşar ve yaşatırmış. İnanıyorum ki siz de çok iyi yürekli bir anneanne babaanne dede olacaksınız.

TÜM YORUMLARI OKU (39)