Debbie Kasırgası'nın Etkisiyle Kendini Avustralya'nın Sokaklarında Bulan Boğa Köpek Balığı

Avustralya'nın kuzey doğu kıyısında bu hafta meydana gelen kasırga sonucunda bir köpek balığı Queensland sokaklarında buldu kendini. Bu durum da insanlara bilim kurgu filmi 'Sharknado'yu hayata geçirme konusunda ilham verdi adeta. Huffington Post'tan sizler için derlediğimiz haberin detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Acil servis yetkilileri çalışanlarının, Debbie Kasırgası'nın etkilediği alanı inceliyorken köpek balığı ile karşılaştığını söylediler.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

"Şiddetli bir fırtınada yüzeyin altında nasıl gizemler olduğunu ve sonrasında nelerin yüzeye çıkacağını bilemezsin." yazıyordu Facebook gönderisinde.

Fırtınanın verdiği zararlarla uğraşırken tesadüfen köpek balığını gören yerel gazeteci Philip Calder, köpek balığının bulunduğu yerin yakınındaki nehrin boğa köpek balığı türü ile dolu olduğunun söylendiğini iletti.

Bölgede yaşayanların asla burada yüzmediğini söyledi Philip.

Ulusal Köpek Balığı Saldırı Dosyası'na göre, boğa köpek balıkları hem tatlı hem de tuzlu suda yaşayabiliyorlar. Bu türler fazlasıyla agresifler ve insanlara saldırı konusunda öncülük eden türlerden biri olduğu düşünülüyor.

"Nehir ağızları, koylar ve haliçler gibi sığ sularda yaşamayı tercih ettikleri için, sıklıkla insanlarla etkileşime geçiyorlar." yazıyor internet sitesinde.

Bunun yanı sıra en önemli konulardan biri de insanların kıyıya vurmuş hayvanlarla özellikle köpek balıklarıyla etkileşime geçme hevesleri olsa gerek.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
05.04.2017

Ankaralılar çok şanslı köpekbalığı yok ama m.gökçek gibi biri var o daha beter :)))

21.04.2017

'Haliç'te de köpek balığı mı varmışşş' dicem ama, biri çıkıp 'birader o haliç öyle haliç değil' diyecek diye demiyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ