Dayılara İzletin! Dolar Artınca Fiyatların Neden Arttığını Gözler Önüne Seren 25 Saniyelik TikTok Videosu

Belki maaşınızı dolarla almıyorsunuz ama harcamanızı dolar kuru üzerinden yapıyor olabilirsiniz... Doların artmasını sorun etmeyen, sürekli olarak biz dolarla mı alışveriş yapıyoruz, isterse dolar 100 TL, 1000 TL olsun gibi söylemlerde bulunan insanlar için çekilmiş kısa bir TikTok videosu... Dolar artınca fiyatların neden arttığını kısa ama öz haliyle izliyoruz.

Kaynak: @cmdgc2727

Popüler İçerikler

Büyük İddia: Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı, Sevgilisinin Eski Sevgililerini Gözaltına Aldırdı
Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
YORUMLAR
15.12.2021

Dayılara izletsek ne fayda, "aha bak, dış güçler yediğimiz yemeğe kadar uzanmış, devletimize zeval gelmesin" diyerek beyinlerini dondurmuştur bunlar.

15.12.2021

Bu arada yanlış anlaşılmasın, ülkenin bölünmesine yönelik her türlü davranışa karşıyım ama, Filistin'in topraklarını satması gibi biz de toprak satıyoruz. Adamlar "la bizim X kadar yerimiz var, gel senle anlaşalım, biz senin tüm borçlarını ödeyelim, sen eyalet sistemine geçip bzim toprakları iç işlerinde bağımsız bir eyalet olarak tanı" falan derse şaşırmam.

15.12.2021

Hâlâ zihnen ölmüş niteliksiz bireylerin adam olacağına ihtimal veren var. Hedefteki şeyler cehalet zehrini arsızlık boyutuna ulaşıncaya kadar fondiplemiş.

15.12.2021

Telefonunu çıkar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ