Davutoğlu: 'YPG Ülkemizi Hedef Almaktadır'

Başbakan Davutoğlu Twitter mesajlarında,'Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır' dedi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twittrer hesabından paylaştığı üç mesajında Ankara'daki terör saldırısının YPG tarafından gerçekleştirildiğini belirtirken, '78 milyon bu zorluğu da aşacak güce, kudrete sahibiz' diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Davutoğlu: ‘Ankara'daki Saldırının Doğrudan YPG ile İrtibatı Ortaya Konmuştur’

Başbakan Davutoğlu, Twitter hesabından 'Ankara’da 28 vatandaşımızı kaybettiğimiz hain terör saldırısı tüm Türkiye'ye, kardeşliğimize yapılmıştır. Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır. Türkiye bir bütündür, 78 milyon bu zorluğu da aşacak güce, kudrete sahibiz. Biz buradayız, bu topraklardayız, ebediyen burada kalacağız' mesajlarını paylaştı.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun mesajları;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
18.02.2016

camide içki içildiği, başörtülü bacının üzerine işendiği gibi bu da yalan! kanmayın http://ilerihaber.org/icerik/ypg-sadece-simdi-degil-hicbir-zaman-turkiyeye-saldirmadik-50522.html

18.02.2016

ne oldu lan senin stratejik derinlikli fi tarihindeki dış işleri vizyonun. tabir caizse amk ülkenin. ne sınır kaldı ne bişi. folloş ettin attın... bir de utanmadan o sikik ince bıyıkla boktan suratın ile çıkıp açıklama yapıyorsun. yediği bol karbonhidratla beyni yapış yupuş olmuş avam da dinliyor inanıyor. şu sizin 2023 diyorum girecek sanırım bu ülkenin bir yerlerine :d

19.02.2016

YAV HE HE.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ