Davutoğlu Alman Gazetesine Yazdı: Avrupa'nın Katkısı Sınırlı ve Gülünç

Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung’a konuk yazar olarak bir makale yazan Başbakan DavutoğluAvrupa Birliği’nin tüm dünyayı saran mülteci sorununun çözümüne katkısını eleştirdi.

Gazetenin internet sayfasında yayımlanan ön habere göre, AB’nin sorunun çözümüne yönelik katkısını 'sınırlı ve gülünç' diye nitelendiren Başbakan Davutoğlu, 'Türkiye olarak sadece biz Suriye ve Irak’tan iki milyondan fazla mülteciyi kabul ederek, kaosun yaşandığı bölge ile Avrupa arasında etkin bir bölge oluşturduk' ifadelerini kullandı.

Başbakan Davutoğlu’nun makalesinin tamamının Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesinin yarınki sayısında yayımlanacağı belirtildi.

DHA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

EYT ve Kademeli Emeklilik Bekleyenlere Ters Köşe! SGK Uzmanı Özgür Erdursun Tarih Verdi
Hayatını Kaybeden Defne Joy Foster'ın Annesi Yıllar Sonra İlk Kez Konuştu!
9 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak mı? Simpsonlar'ın 72 Saatlik Elektrik Kesintisi Kehanetinin Perde Arkası