Darüşşafaka-Galatasaray NEF Basketbol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Basketbol Süper Ligi'nde 5. hafta maçında Darüşşafaka, evinde Galatasaray NEF'i konuk edecek. Ligde bir galibiyetle son sırada bulunan yeşil-siyahlılar ikinci galibiyetini arayacak. Galatasaray NEF ise ligdeki son maçında derbide Beşiktaş'a mağlup olmuştu. Maç saati yaklaştıkça taraftarlar maça dair detayları araştırıyor. Peki Darüşşafaka-Galatasaray NEF basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

Darüşşafaka Son Sırada

Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı dört maçta yalnızca bir galibiyet alabilen yeşil-siyahlılar ligin son sırasında bulunuyor. DarüşŞafaka ligdeki tek galibiyeti ligin ikinci haftasında Merkezefendi Basket'i 93-80 mağlup ederek aldı. Son maçına Petkim karşısında çıkan Darüşşafaka evinde 94-75 gibi ağır bir skorla mağlup oldu.

Galatasaray Düşüşte

Ligdeki son maçında Beşiktaş'ı konuk eden sarı-kırmızılılar, maçı beklenen performansından uzak bir şekilde 74-67 kaybetti. Ligdeki dört maçta bir galibiyet alan Galatasaray, 14. sırada bulunuyor. Son maçında, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Hapoel deplasmanına çıkan Galatasaray maçı 82-73 kaybetti.

Darüşşafaka-Galatasaray NEF Basketbol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

30 Ekim Pazar günü oynanacak mücadele saat 15.30'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Darüşşafaka-Galatasaray NEF Basketbol Maçı Bilet Fiyatları

  • Saha içi 1. Kategori 800.00 TL

  • Saha İçi 2. Kategori 175.00 TL

  • Saha İçi 3. Kategori 70.00 TL

  • Can Tribünü 125.00 TL

  • 1. Kategori 125.00 TL

  • 2. Kategori 60.00 TL

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!