Darüşşafaka Doğuş 99-86 Beşiktaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 11. haftasında Darüşşafaka Doğuş, evinde Beşiktaş Sompo Japan'ı 99-86 yendi.

Karşılaşmaya kazandığı serbest atışlarla başlayan Beşiktaş Sompo Japan'a, Semih Erden'in bulduğu sayılarla cevap veren Darüşşafaka Doğuş, 5. dakikası 10-10'luk eşitlikle geçilen periyodun kalan bölümünde rakibine Lucas ve Metin Türen ile baskı kurdu ve ilk çeyreği 30-20 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci periyodunda kenardan gelen Hamilton'ın kaydettiği sayılarla oyuna ortak olmaya çalışan Beşiktaş Sompo Japan, Culpepper ve Lampe'nin dış atışlarıyla etkili oldu ve 14. dakikada farkı 6 sayıya (37-31) indirdi. Karşılıklı basketlerle geçilen çeyreğin kalan bölümünde farkın erimesine izin vermeyen ev sahibi takım, soyunma odasına 52-41 önde gitti.

Üçüncü periyotta, rakibinin faullerini iyi değerlendiren Darüşşafaka Doğuş, Semih Erden, Mehmet Yağmur ve Wilbekin'in isabetli şutlarıyla 26. dakikada skoru 60-46'ya taşıdı. Top kayıpları yaşayanBeşiktaş Sompo Japan'a karşı etkili oyununu sürdüren ev sahibi takım, Slaughter'ın son saniye basketiyle dördüncü periyoda 69-59 üstün girdi.

Son periyotta temposunu koruyan Darüşşafaka Doğuş, Markoishvili ve Slaughter'ın basketleriyle farkı açarak, salondan 99-86 galip ayrıldı.

Maçkolik

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı