Darp İddiasıyla İkinci Kez Gündeme Gelen Yüzyüzeyken Konuşuruz Grubundan Açıklama Geldi

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun üyesi Can Tunaboylu'nun sevgilisini darp ettiği iddiası gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Sosyal medya kullanıcıları ortalığı ayağa kaldırınca, Yüzyüzeyken Konuşuruz grubundan açıklama geldi... Detaylar 👇

Sen Varsın Diye, Dinle Beni Bi', Son Seslenişim gibi şarkılarıyla milyonlar tarafından dinlenen ve sevilen de bir grup Yüzyüzeyken Konuşuruz.

Fakat bundan bir sene önce solist Kaan Boşnak'ın hem eşini hem de minik bebeğini darp ettiği, psikolojik şiddet uyguladığı ve defalarca aldattığı ortaya çıkarak midemizi bulandırmıştı hatırlarsanız.

Geçtiğimiz gün de grubun bas gitaristi Can Tunaboylu'nun sevgilisini darp ettiği iddia edildi ve iyice neye uğradığımızı şaşırdık.

Can Tunaboylu'nun sevgilisi Aybike Çelik, "15 gün gözüm mor, kolum kırık evde tutuldum. Hastaneye gitmeme izin vermediler" açıklamalarında bulunup, yaşadığı şiddetin izlerini paylaşmıştı.

Olayın detaylarından ve sosyal medyadan Yüzyüzeyken Konuşuruz'a gelen tepkilerden bu yazımızda bahsetmiştik:

Yüzyüzeyken Konuşuruz'un Üyesi Can Tunaboylu'nun Sevgilisini Darp Ettiği İddiası Ortalığı Ayağa Kaldırdı

İddialar üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Tunaboylu hakkında 'Basit Yaralama' ve 'Hakaret' suçlarından dolayı 9 Ekim tarihinde soruşturma başlattı. Şimdi, soruşturma kapsamında Çelik'in iddialarının doğruluğunu kanıtlayacak Adli Tıp Kurumu'ndan rapor bekleniyor.

Can Tunaboylu, dün gerçeklerin anlatılanlardan farklı olduğunu söylediği bir mesaj paylaşmıştı. Geçtiğimiz saatlerde konuyla ilgili bir açıklama da Yüzyüzeyken Konuşuruz grubundan geldi.

Yüzyüzeyken Konuşuruz üyeleri, bas gitaristleri Can Tunaboylu'yla profesyonel ilişkilerini "durduklarını" ve bir süre sahne almamaya karar verdiklerini açıkladı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yüzyüzeyken Konuşuruz Üyesinin Sevgilisini Darp Ettiği İddiasıyla Hakkında Soruşturma Başlatıldı
Gupse Özay'ın "Lohusa" Filminin Kadrosunda Sürpriz Fenomen İsim!
Yeni Boşanan Şeyma Subaşı'nın Olay Paylaşımı

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
16.10.2023

Uzun yıllar önce bir dönemim sürekli kavga dövüş içinde geçti, asla kendimden daha fiziksel zayıflara, güçsüzlere salça olmadım. Kadın zaten mevzu bahis değil, ben bu yeni nesil maço takılan barzoları anlamıyorum, bu serserilikte değil profesyonel serseriydim yani bir kadının gözüne yumruk atmak nasıl bir ruh sağlığı durumu, anne sevgisi mi görmedi ablası teyzesi ne bileyim hayatında böyle sevecen aile büyüğü kadın akrabaları olmadı mı küçükken sevmediler mi bunu, neden ya bu. Çok sinirlendiysen kapıyı yumrukla kardeş, yada in dolapdereye birine sataş

16.10.2023

Açıklamanın Özeti: Bi olaylar durulsun, millet unutsun tekrar yine çıkarız ne olacak.

16.10.2023

Birbirlerini dövüyorlarmış neyse ben 70 lere ışınlanıyorum agalar kendinize iyi bakın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ