Onedio Logo

Darmaduman 7. Bölüm İzleme Ekranı: Darmaduman Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kapak Görseli

FOX TV'nin yeni dizilerinden Darmaduman, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin bulunduğu dizi, farklı hikayesi ile herkesin dikkatini üzerine çekti. Darmaduman'ın son bölümünü kaçıranlar ya da tekrardan izlemek isteyenler için; Darmaduman 7. bölüm tek parça full izleme ekranı.

FOX ekranlarında Cumartesi akşamları sevenleri ile buluşan Darmaduman, dün akşam da yeni bölümü ile izleyicisin karşısına çıktı. Son bölümde yaşananlar heyecanla takip edildi.

FOX ekranlarında Cumartesi akşamları sevenleri ile buluşan Darmaduman, dün akşam da yeni bölümü ile izleyicisin karşısına çıktı. Son bölümde yaşananlar heyecanla takip edildi. Görseli

Darmaduman Son Bölümde Ne Oldu?

Darmaduman Son Bölümde Ne Oldu? Görseli

Yağız'a sürpriz bir şekilde zarf gelir. Zarfı açınca gerçeklerle yüzleşir bir yandan da sorulara cevap arar. Derin, hayatını etkileyecek büyük bir adım atmaya hazırlanır. Fakat bu kararı hiç beklenmedik olaylara sebep olacaktır. Derin'in zor anında yardımına koşan ise Ece'dir. Ece'nin Derin'e yardımı Evren'in hoşuna gitmez. Yağız, amacına ulaşır, Ece ve Evren de buna şahit olur. Kerem ve Derin ise öğrendikleri karşısında şaşkına döner.

Darmaduman 7. Bölüm İzleme Ekranı

DARMADUMAN SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Darmaduman 6. Bölüm İzleme Ekranı: Darmaduman Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Popüler İçerikler

Iğdır Üniversitesi, 'Tepkiler' Nedeniyle Aleyna Tilki Konserini İptal Etti, ‘Havadan Dolayı’ Dendi!
Iğdır Üniversitesi, 'Tepkiler' Nedeniyle Aleyna Tilki Konserini İptal Etti, ‘Havadan Dolayı’ Dendi!
Fas Kralı, Kuraklık ve Ekonomi Nedeniyle Kurban Bayramı’nda Kurban Kesmeyi Yasakladı
Fas Kralı, Kuraklık ve Ekonomi Nedeniyle Kurban Bayramı’nda Kurban Kesmeyi Yasakladı
Depremde 35 Kişinin Ölümünden Sorumlu Tutuldular: MADO’nun Sahipleri ‘Suçsuz’ Bulundu
Depremde 35 Kişinin Ölümünden Sorumlu Tutuldular: MADO’nun Sahipleri ‘Suçsuz’ Bulundu