Darıca Gençlerbirliği'nde 'Şike Teşebbüsü' İddiası: Kulüp ve Arif Gülen PFDK'ya Sevk Edildi

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Darıca Gençlerbirliği, geçen sezonun son haftasında evindeki Kalecik FK maçında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle PFDK'ye gönderildi.

Kulübün söz konusu dönemdeki başkanı Arif Gülen de aynı gerekçeyle tedbirli olarak disiplin kuruluna verildi.

Darıca Gençlerbirliği, geçen sezonun 38. ve son haftasında Kalecik FK'yi 2-1 yenerek küme düşen Kızılcabölüspor'un 1 puan önünde ligde kalmıştı.

Kulübün o dönemki başkanı Arif Gülen, Kalecik FK'ye baskı yaptırdığını ve rakiplerinin maça yedek takımla çıkmasını sağladığını sosyal medyada yayımlanan bir röportajda dile getirmişti.

Muharrem İnce: ‘Kemal Kılıçdaroğlu Benim Abimdir, Onun Sözünü Dinlerim’
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Cezaevine Gönderilen Güllü'nün Kızı Tuğyan'ın İfadesi Ortaya Çıktı
Ulus’ta Emeklilerin Sığındığı Otel Odaları: Emeklilerin Hayata Tutunma Mücadelesi
İşçi ve Memur Arasındaki Fark Kapanıyor! Doğum İzni 6 Ay Oluyor: Çalışan Anneleri Sevindiren Yeni Düzenleme