Darbeci Sniper, O Gece Boğaziçi Köprüsü'nde Ölüm Saçmış...

Görüntüde köprü kulesi üzerindeki keskin nişancı açık bir şekilde görülüyor. Ancak görüntünün darbeci keskin nişancının etkisiz hale getirilmesinden önce mi ya da sonra mı kaydedildiği bilinmiyor.

Halkın tepkisinin artması, polisin de duruma hakim olmaya başlamasının ardından darbeci subaylardan biri Boğaziçi Köprüsü'nün ayaklarındaki kuleye çıktı. 

Anadolu Avrupa geçişindeki kulede bulunan asansörü kullanıp yukarı çıkan darbeci subay, keskin nişancı tüfeğiyle burada ateş açtı.

Ölen ve yaralananlar oldu

Kurşunların nereden geldiğini anlayamayan birçok sivil, bu silahtan çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti, ya da yaralandı.

Tanklarla yolu kapatan askerlerin, insanlara ateş açtığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıkmıştı

Karşı keskin nişancı ateşiyle öldürüldü

Uzun süre etkisiz hale getirilemeyen darbeci subay bir özel harekat polisinin karşı keskin nişancı atışıyla öldürüldü. 

Darbeci subayın cansız bedeni çevreye ateş açtığı bu noktada bulundu.

Servis yolunu kullanan polislere ateş

Bu arada Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu Avrupa geçişinde bulunan ve acil durumlarda köprü altından karşı yöne geçmek için kullanılan servis yolu da darbecilerin hedefi oldu.

Darbeci polislere müdahale etmek için servis yolunu kullanan polislere köprü üzerinden ateş açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın motosikletli eskortluğunu yapan ve o gece özel harekat şube müdürüne eşlik eden Kemal Tosun'un da bu yolda arkasından vurularak şehit edildiği öğrenildi.

DHA

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Kızıl Goncalar Yönetmeni Ömür Atay'dan Esprili Veda Paylaşımı
YORUMLAR
21.07.2016

omo bonlor toyotro

Pasif Kullanıcı
21.07.2016

Darbe denildiginin ilk gunu de dedim, bu ''Darbe Degil''.... Bildigin guc savasinin halki ortaya alarak karsilikli restlesmesi. Birisi Legal Devlet, digeri onu reddeden ve kendi kontrol etmek isteyen adi belli karakteri yeni ortaya cikan hainler. Darbe dedin sey halka degil Hulumetlere ve Devlete karsidir. Sivil halka ates etmek ne demek serefsiz! Sizin icin burdayiz, size demokrasi getirecegiz ama bazilarinizi oldurmem gerek(!) Bildigin Amerika Demokrasisi bu. Hani bir ara Irak icin uyguladigi. Ama haklarini vermek lazim, iyi takiye yapmislar, serefsiz yuzlerini biliyorduk ama bu kadarini beklemiyorduk....

Pasif Kullanıcı
21.07.2016

Fettos iti de konusuyor, ''Benim alakam yok, Darbeye lanet olsun'' diyor. Ulan senin emrinle onca gencin kani dokuldu. Onca insan makamini mevkisini bir koseye atip senin lafinla herseyini feda ettii. Sen de ayni APO gibi en ufak birsey de sattin takipcilerini. Diyelim ki, Darbe Kalkismasini sen yapmadin. Yine de isterdin ki, Darbe nihayete ersin Tayyip ve ekibi dussun. Buna ragmen ne yalan soyluyorsun, Darbe'yi lanetliyorum diye. O inandigin mahkemeyi Kubra'da acaba hesabini nasil vereceksin bu asaglik karakterinin ve servetinin. Suc sende degil seni takip eden Ahmaklarda. https://goo.gl/r9lqPK Yapanlar, Kemalist, Ulusalci ve AKP ortak diyor.

Pasif Kullanıcı
21.07.2016

Bu sordugun sorularin tamaminin cevaplari defalarca verildi. Ayrica Ben Darbeyi O yaptin da demedim. Aksi bile olsa diye ekledim... Diger taraf dan bakarsan suan yakalanan ve sucu isledikleri sabit olan hemen hepsi Fettocu, bu da mi tesaduf. Ha su olabilir, bu hainler zaten yapacakti ve onceden zaten biliniyordu ve kontrollu bir sekilde yapmalarina izin verildi sirf kaos olsun diye. Sonunda da zaten hali hazirda olan suclularda yakalaniyor. Bunu dersen bir nebze katilirim. Ama dersen ki, Fettos itinin hic gunahi yok. O zaman senin de iyi niyetinden suphe ederim. Ben taraf degilim ve iki tarafinda Humanizme karsi kan akittigini ve insanlik icin gereksiz ve tehlikeli oldugunu soluyorum ama biri ne olursa olsun legal devlet digeri ise o devlete meydan okuyan kici boklu agzi kufurlu kalbi kara takipcisi ahmak bir grup. Anlarmisin bilmem ''ama nerrdeee ??''

TÜM YORUMLARI OKU (11)