Darbe Girişimiyle İlgili 6 Bin Kişi Gözaltında

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbe girişimi sonrası şu ana kadar yaklaşık 6 bin kişinin gözaltına alındığını ve gözaltıların daha da artacağını söyledi.

Darbe girişiminin ardından yurt genelinde yapılan operasyonlar ve gözaltılar devam ediyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da darbe teşebbüsünün ardından yapılan gözaltılara ilişkin son bilgileri paylaştı.

Yurt Genelinde 426 Hakim ve Savcı Gözaltına Alındı

'6 bini de geçecektir'

Bozdağ yaptığı açıklamada, 'Şu anda temizlik devam ediyor. 6 bin civarında gözaltı var. 6 bini de geçecektir. Bunlarla ilgili adli süreç devam edecektir' dedi.

AA

2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti Tutuklandı

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
17.07.2016

Darbeyi planyalan maximum 50 kişi. Darbe girişimine katilan asker maximum 400 kişi. Ama gözalti 6000 kişi. Bu işte cok büyük terslik var. Siyasi görüsü sebebiyle iceri alinmak istenenlerde bence bu bahaneyle tutuklaniyor..

Pasif Kullanıcı
17.07.2016

yuh ulan ışidcileri serbest bırakalı bir hafta olmadı askeri hangi yüzle tutukluyorsunuz

17.07.2016

1) Darbe girişimi kaybetmeye mahkum bir tiyatroydu. 2) Darbe girişimi asla ve asla AKP tarafından organize edilmedi. 3) Darbe girişimi zayıf dahi olsa, yine de AKP'nin organize edebileceği çapta bir iş değildi. 4) Darbe girişimi küresel çetenin emriyle oldu, 5) TSK'daki Fethullahçı veya diğer ABD komutası altındaki adamların bir kısmı feda edildi. Fakat kesinlikle hepsi edilmedi. Tayyip Erdoğan'ın söylediği "Bu olay aslında Allah'ın bir hediyesi, Fethullahçılar TSK'dan temizlenecek" lafı Polyannacılık. 6) Tayyip Erdoğan bu zayıf darbe girişiminden haberdardı, girişimin olacağını da, fiyaskoyla biteceğini de iyi biliyordu. 7) Amaç AKP veya Tayyip'e hizmet etmiyordu, onlar geçici olarak nimetlenecekler. Amaç küresel çetenin Türkiye'deki yeni hamlelerine zemin hazırlamaktır. Küresel çete fani insana değil, kalıcı sisteme yatırım yapar.

TÜM YORUMLARI OKU (11)