Danla Bilic Uyardı: Maymun Çiçeği Virüsünü Aylar Önce Bilen Yusuf Güney'den Korkutucu Yeni Kehanetler!

Tüm dünyada hızla ilerleyen maymun çiçeği virüsünü aylar öncesinde tahmin edip uyarılarda bulunan Yusuf Güney yeni kehanetlerde bulundu. 'Her şeye hazırlıklı olun' diyen Güney'in sözlerini duyan Danla Bilic ise yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserde tanışmasıyla beraber müzik dünyasına adım atan Yusuf Güney, 2008 yılında yaptığı çıkışla hayatımıza girdi. O günden sonra da magazinin gözdelerinden olan ünlü şarkıcı astral seyahat muhabbetleri ile sıkça gündem oldu.

Bizler Covid 19 salgınının ardından tüm dünyayı tehdit eden Maymun çiçeği virüsünü son birkaç haftadır konuşurken; Yusuf Güney'in Haziran ayında katıldığı Eser Yenenler’in "Linç@" programında uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.

Tüm detayları da içeriğimizde vermiştik:

Kimse İnanmamıştı: Maymun Çiçeği Virüsü Hakkında Aylar Önce Uyarıda Bulunan Yusuf Güney Gündem Oldu

"Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor" sözleriyle gündem olan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

"İnanın odaklanın iyi gelecek ... 🌞😊 düşünmeyi nasıl durdurur, olması gereken hayırlısı neyse ona odaklanmanızı sağlayacaktır..." notuyla yaptığı paylaşımındaki yeni kehanetleri tüyler ürpertti.

"Artık her şeye alışın, her şeye hazırlıklı olun lütfen. Nasıl kurtulacağız, bunlara karşı nasıl güçlü olacağız?" diyen Güney "Öncelikle kesinlikle korku frekansından uzak durun. Öyle yerler, öyle geçit kapıları var ki bu kapılardan acayip varlıklar getirmeye çalışıyorlar. Şeytanı bedenleştirmeye çalışıyorlar. Bu saatten sonra işler iyice karıştığında kime güveneceğini şaşıracağınız durumlar yaşayacaksınız ve kendimiz döngüler içerisinde olacağız." ifadelerini kullandı.

"Covid'de en azından ateş ve nefes darlığı içerisinde oturuyorsunuz görsel yani fiziksel anlamda bir sıkıntınız yok ama bu fiziksel anlamda da insanı deforme edebilecek ve mutsuzluğa itecek bir virüs o yüzden ne olursunuz dikkat edin."

"Acaba bunlar da gerçek çıkar mı?" diye düşündüren korkutucu kehanetler sonrası Danla Bilic, X hesabından "Yusuf Güney'in kıymetini bilin" uyarısında bulundu.

twitter.com

İlginizi Çekebilir

Sessiz Sedasız Boşanmışlardı: Okan Buruk, Eski Eşi Nihan Akkuş'un Doğum Gününe Katılınca Olanlar Oldu
9 Aydır Hasret Kalan Aşıklar Kavuşuyor: Cezaevinden Tahliye Olan Dilan Polat İlk İş Engin'ine Koştu!
Dilanlarına Kavuşup Bayram Eden Şükran Polat ve Sıla Doğu Şimdi de Engin Polat'ı Görmek İçin Yola Çıktı!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
20.08.2024

Salladığı milyon şeyden biri tutan astrolog :D :D

20.08.2024

Astrobok, paralel pasajı yolcusu.

20.08.2024

Başka ülkede tek bir şarkıyla ünlendikten sonra ampirik ampirik klinik vaka söylemleriyle sosyal medyada yıllarca gündeme gelip ekmek yiyemezsin.

20.08.2024

İşte buraya yazıyorum arkadaş, kanıt olarak kalsın. 2025 temmuzda acayip bir pandemi de ben bekliyorum. Sonbahara doğru bir iki deprem olacak, kışın da bize yakın coğrafyalarda şiddetli bombaların patladığı bazı çatışmalar var. Uzaylılarla ilgili bazı gelişmeler de öngörüyorum. Bütün astrologları kahinleri bitirecem oğlum, illa ki bazıları tutacak.

TÜM YORUMLARI OKU (26)