Danla Bilic'in Takıntılı Hayranı Artık Çizmeyi Aşarak Evinin Önüne Kadar Geldi!

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündemde adından söz ettiğimiz güzel fenomen Danla Bilic, bu denli büyük bir fenomen olmanın ceremesini çekiyor. Şimdilerde yaşadığı büyük aşkla konuştuğumuz Danla, takıntılı bir hayranı yüzünden huzursuzluk yaşıyor. Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, önce mesajla rahatsız etmeye başlayan kişi şimdi de evinin önüne gelmiş!

Sosyal medyanın en güzel kadınlarından bir tanesi de Danla Bilic elbette.

Uzun yıllardır yürüttüğü sosyal medya işiyle büyük başarıların altına imza atan Danla, 6,1 milyon takipçiye sahip. Kendisi oldukça etkili bir isim. Eh magazin konusunda da oldukça malzeme veren biri.

Biliyorsunuz kendisi rapçi Çakal'la romantizmin dibine vurduğu bir ilişki yaşıyor.

İkili aşklarını Danla Bilic'in doğum günü gecesinde yaptıkları paylaşımlarla ilan etmişti. O günden sonra da daha saklamadılar zaten. Instagram hikayelerinde, TikTok paylaşımlarında sıklıklıkla birbirlerine yer verdiler.

Hatta olur olmadık birbirlerine yükselerek hepimize "Ne oluyor be?" diye düşündürttüler...

Aşkları dolu dizgin sürüyor anlayacağınız.

Hep magazinsel konularla gündeme getirdiğimiz Danla Bilic'in huzurunu kaçıran çok büyük bir sorun olduğunu öğrendik. Kendisinin takıntılı bir hayranı varmış.

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, bahsi geçen T.D isimli 'hayran', daha önceleri Danla Bilic'i mesajla rahatsız ediyordu.

Mesajlardan rahatsızlık duyan Danla Bilic ise mahkemeye başvurarak, T.D hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Danla Bilicİstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu. Geçtiğimiz Nisan ayında yaşanan mesaj olayının ardından T.D. isimli şahıs, 2 ay uzaklaştırma almıştı. Ünlü fenomenin dilekçesinde T.D.'nin hayal dünyasında bir aşk yaşadığı ve aile olduklarını ifade ederek kendisini huzursuz ettiği yer alıyordu. 'Can güvenliğim tehlikede' demişti. T.D.'nin uzaklaştırma kararı Haziran ayında sona erdi.

Öğrendiğimiz kadarıyla Ankara'da yaşayan T.D, bu sefer de Danla Bilic'in evinin önüne geldi.

Ünlü fenomenin Sarıyer'deki evinin bulunduğu siteye gittiği ve güvenliğe Danla Bilic'le görüşmek istediğini söylediği öğrenildi.  Ardından Danla Bilic'in polise şikayette bulunduğu ve T.D'nin gözaltına alındığı belirtildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Aşk Neden Bu Kadar Kırocasın? Taze Aşıklar Danla Bilic ve Çakal'ın Birbirlerine Ani Yükselişi Güldürdü!
Nurgül Yeşilçay'ın "Gözünüzde Büyütmeyin" Sözlerine Gökhan Özoğuz'dan İlk Cevap Geldi

Popüler İçerikler

İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
YORUMLAR
20.12.2023

Ay altta ki arkadaş sen ne diyon? İkisi için de adalet istemen gerekirken verdiğin örnek ne alaka?? Başarılı voleybolcu olmayanlar o zaman ölsün. Ne alaka ? Senin ne başarın var dünyada korunmaya değer misin başına bi iş gelirse. Saçma sapansınız cidden ya. İki kadının da hakkını savunman gerekirken yaptığın yoruma ….

20.12.2023

Kinaye yapmış yorumunda dikkatli okuyun..

20.12.2023

Basit bir voleybolcuyla uğraşan sapık dalga geçer gibi serbest danla gibi önemli bir şahsiyet yüce insanlar uğraşan sapık anında gözaltı işte gerçek adalet 👏🏻👏🏻

TÜM YORUMLARI OKU (4)