Danla Bilic'in Kötü Estetiklerinden Kurtularak Şimdiki Haline Geldiğini Söylemesi "Şaka mı Yapıyor?" Dedirtti

Sosyal medyanın ilgi çeken isimlerindne biri olan Danla Bilic yine ve yeniden estetik açıkalamalarıyla gündeme oturdu. Önceden de şimdiki haline benzer gözüktüğünü iddia eden isim arkadaşı Cemal Can'ın desteğiyle itirafta bulundu.

Danla Bilic, güzellik ve estetik dünyasında dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan ünlü fenomen, son dönemde estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme geliyor bildiğiniz gibi.

Sektöre yaptığı girişin ardından adını büyük kitlelere duyurmayı başaran isim dünyaca ünlü markalarla iş birliklerine imza atıyor. Açık sözlülüğüyle de adından bahsettiren Bilic geçirdiği değişimle ilgili açıklamlarına son hızda devam ediyor.

Olduğu estetik ameliyatlar sonucu vücudunda bazı komplikasyonlar oluştuğunu söyleyen Bilic takipçilerini uyarmış ve bu gibi vücut şekillendirme, dolgu gibi işlemlerden uzak durulması gerektiğini tavsiye etmişti.

Detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik 👇

Bir Pişmanlık Daha: Estetik Operasyonlarla Vücudunu Baştan Yaratan Danla Bilic Takipçilerini Uyardı

Bilic bu sefer de kendisinin eskiden de şimdiki gibi gözüktüğünü, estetik ameliyatlar sonucu sektöre ilk giriş yaptığı, kendisini ilk gördüğümüz zamanlardaki hale geldiğini iddia etti. Fenomenin biricik dostu Cemal Can Canseven kendisini sonuna kadar destekledi.

"Siz çok çirkindim de güzelleştim zannediyorsunuz, ben normal bir kızdım. Çok kötü estetikler yaptırdım, kendimi çok çirkinleştirdim. Sonra hepsini geri verip..." ifadelerini kullandı.

İşte o anlar 👇

İlginizi Çekebilir:

Böyle Çeyiz Görülmedi: Rapin Efsane İsmi Eminem'den Evlenen Kızı Hailie'ye Dudak Uçuklatan Hediye!
Angelina Jolie'nin 22 Yaşında Kendini Öldürtmek İçin Kurduğu Plan Kemal Sunal Filmine Benzetildi
Cinsiyet Partisine Bekleniyorsunuz: Hailey Bieber'ın Karnının Şekline Göre Bebeğin Cinsiyetini Tahmin Ediyoruz

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
31.07.2024

İade Fişini ss at.

31.07.2024

öylle de çirkin böyle de. yarim kilo makyaj en az 5 ayrı filtre, 2 duble votka üstûne herkes güzel. sabah birlikte uyananın nitelikli dolandırıcılık şikayeti var mı bi bakmak lazım.

31.07.2024

Cerrahi operasyonların geri dönüşü yok. Beyazıt ÖZTÜRK 'ün programındaki Danlayı unutmadık. Ha bide alkol kısmına girmeyelim hiç. Alkolde güzellik düşmanıdır.

01.08.2024

Olur mu hiç, alkol içince her kadın dünya guzeli geliyor bana.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ