Danla Bilic'in "Bağımlılığa Doğru Giden Büyük Bir Alkol Problemi Yaşıyorum" Sözleri Gündemi Bomba Gibi Salladı!

Danla Bilic'in 'Alkol problemi yaşıyorum' itirafı ortalığı çok fena karıştırdı! 

Gelin detaylara birlikte göz atalım...

Danla Bilic'i artık tanımayanımız yoktur diye düşünüyorum. Kendisi sadece YouTube videolarıyla değil artık her yaptığıyla konuşulan bir isim haline geldi.

İşte o olaylardan biriyle karşınızdayız! Danla Bilic, geçtiğimiz hafta YouTube kanalında kendisi hakkında sorulan soruları cevapladığı bir video yayınlamıştı. Takipçilerinden gelen sorulardan biri de "Hayatında kendini en rezil hissettiğin an nedir?" şeklindeydi.

Danla Bilic

Danla Bilic de "Dün gece. Ben bu aralar büyük bir alkol problemi yaşıyorum, bağımlılığa doğru giden bir problem. Ailem endişelenmesin, çözemeyeceğim hiçbir problem yok."

"İçince aşırı saldırganlaşıyorum. Bunların hiçbirini hatırlamıyorum. Dün eve dönüyormuşuz ve arkadaşım Can, 'Karnım acıktı tantuni söyleyeceğim' demiş. Ben 'G.tün yiyorsa o tantuniyi söylersin' deyip Can'ın üzerine saldırmışım. Güldüğüme bakmayan bu olayı sabah duyunca korktum. Neden tantuni yemesini istemiyorum, neden tehdit ediyorum ve neden saldırıyorum?" şeklinde soruyu samimi bir şekilde soruyu yanıtladı.

Sonra da "Geçenlerde de dışarı çıktığımızda çocuğun birine kafayı taktım. Çocuğun bana tek bir teması bile yok ama ben çocuğun yanına giderek onu itiyorum. Can 'İçimden dua ettim çocuk Damla'ya 'Ne yapıyorsun?' derse bardağı kafasına geçirir diye. Çünkü çocuğu zorladım, tahrik ettim kavga çıksa da dövsem diye. Hiçbir sebep yok ve bu korkunç bir huy haline gelmeye başladı. Bunu aşmam lazım. Ben dışarıda kavgada sevmem." diyerek başından geçen bir olayı daha anlattı.

Verdiği cevabın hiç buralara geleceğini tahmin etmeyen Danla Bilic, Müge ve Gülşen'le 2.sayfa magazin programında "Alkol bağımlılığım ortaya çıktı" şeklinde haber konusu olunca sosyal medyada ortalık çok fena karıştı.

Danla Bilic, Instagram hesabından "Öncelikle Müge ve Gülşen ablayı çok severim onlar da beni çok sever. Birinci problemimiz benim programlarına çıkmamam. İkinci olarak birbirimizi bu kadar çok sevmemizin sebebi ise üçümüzde kamera görünce babamızı bile satarız."

"Ben alkolik değilim, YouTube videosunda böyle bir şey konuşuyorum. YouTube videomu izleyen asıl kitlem çocuk olmadığı için ve bu tarz esprilerden anladığı için orada biraz mübalağa sanatı icra ediyorum. Lütfen kimse benim için endişelenmesin, böyle bir problemim yok. "

"Boş vakitlerimde etrafıma, kendi sağlığıma ve çevreme zarar vermeyeceğim derecede bir alkol kullanımı söz konusu. Bardak saklamak tarzım değil!" diyerek konuya açıklık getirdi.

Eee huylu huyundan vazgeçer mi? Lafını hiç kimseden esirgemeyen Danla, son sözünde de bardak saklayan ünlülere bir gönderme yaparak son noktayı koydu!

Eee siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım! 

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Fenerbahçe Esprisi: “Ben Artık Fenerbahçeli Değilim, Milli Takım’ı Tutuyorum”
ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
YORUMLAR
12.11.2019

Ister alkolik ol ister sex bagimlisi ister uyusturucu bagimlisi bize ne amk bize ne

12.11.2019

takip etmem, internetten gördüğüm kadarıyla muhabbetini de sevmedim. ama bu gereksiz olayı haber yapanlara, kamerayı görünce herkesi satarız demesini haklı buldum.

Ba-na-ne ne sen umrumdasın ne Şeyma Subaşı ne de diğer gerizekalı tikiler anla şunu artık editör adam gibi içerik hazırlayın. Evlenme programından porno sektörüne yatay geçiş yapanlardan bıktık.

TÜM YORUMLARI OKU (30)