Danla Bilic Hanımcı Erkekleri Seksi Bulduğu Açıklamasıyla Eleştirilince Herkese Ayar Verdi!

Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri'ne konuk olan Danla Bilic programda hanımcı erkekleri çok seksi bulduğunu söylemişti. Bunun üzerine aşk hayatı masaya yatırılan fenomen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kendisini eleştirilenlere ayar verdi!

Danla Bilic, sosyal medyada paylaştığı makyaj videolarıyla kısa sürede adını geniş kitlelere duyurarak bir anda sosyal medyamızın vazgeçilmezlerinden oldu.

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla sıkça manşetlerimize konu olan fenomen geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan "Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri" programının konuğu oldu.

"Bana hanımcı erkekler çok seksi geliyor. Hanımını dinleyen, sözünden çıkmayan, sadece onu öven" diyen Danla'nın "Ay Allah'ım nasip et ya" demesi de dikkatlerden kaçmadı.

Danla Bilic, bu sözlerin yer aldığı programın yayınlanmasından sonra DM'sinde bir anda "hanımcı" olduğunu iddia eden erkeklerin bittiğini de açıkladı.

Detayları da burada vermiştik 👇

Yükselen Yükselene: Hanımcı Erkekleri Seksi Bulduğunu Söyleyen Danla Bilic'in Talipleri DM Kutusuna Koştu!

Tüm bu açıklamalarından sonra bir de rest çeken ünlü fenomenin "Hanıma hizmet vatana hizmettir" paylaşımı da pek çok kişi tarafından haklı bulundu.

Hanımcı erkekleri seksi bulması üzerine başta Twitter olmak üzere birçok platformda trendlere giren Danla Bilic kendisini eleştirenlere karşı sessizliğini korumadı.

Ardından eleştiri sahiplerine rest çeken Danla Bilic'ten 'İstersem oradan oraya, ondan ona gezmeye devam ederim. İstersem aşık olur evlenirim, sıkılınca boşanırım. Ben ne istersem onu yaparım' çıkışı geldi.

. "Bir iki lafım olacak" diyerek konuya giren fenomenden etkileşim uğruna hakkında yorum yapanlara "kapak bana atılmasın" diye yanıt verdi.

Ardından eleştiri sahiplerine rest çeken Danla Bilic'ten "İstersem oradan oraya, ondan ona gezmeye devam ederim. İstersem aşık olur evlenirim, sıkılınca boşanırım. Ben ne istersem onu yaparım" çıkışı geldi.

İlginizi Çekebilir

Berfu Yenenler'de Çocuk İşinin Kendisine Uzak Olduğunu Söyleyen Danla Bilic'ten İkonik Manifest
Bu Ne Gerginlik? Cannes'dan Dönen Hadise'nin Atarlı Halleri "Noldu Şimdi?" Dedirtti!
Cinsiyet Geçiş Sürecini Tamamlayan Mika Raun'un Yusuf Güney'e Sorduğu Seks Sorusu Afallattı!

Popüler İçerikler

Ünlü Market Zincirinden Şaşırtan Karar: Nakit Alışverişi Kaldırıyorlar!
Vergide Sıra Engellide! Engellilerin ÖTV’siz Araç Alım Hakkı İptal Ediliyor
İsrail Askerlerinden Acımasız Muamele: Yaralı Filistinlileri ‘Canlı Kalkan’ Yaptılar!
YORUMLAR
22.05.2024

Ucuz ucuz insanları meşhur, zengin ve gündem edip herseyin en iyisini hakettiğimizi düşünüyoruz ya! İşte hakettiğiniz önünüzde buyrun yazın izleyin yorumlayın oda daha çok reklam alıp daha çok saçmalasın…

👏👏👏

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ