Danla Bilic'e Olan Aşkını Şarkılara Döken Çakal Ayrılıktan Sonra Durumu Bir Anda Kafiyeye Bağladı

'Damla damla damlarsın, değerini kaybedince anlarsın' şarkı sözleriyle aşkı Danla Bilic'e serenat yaptığı düşünülen Çakal biten ilişkisi ardından olayı bambaşka bir yere götürdü.

Gündemi yaşadıkları aşkla resmen sarsan Danla Bilic ve kendisinden yaşça küçük rapçi sevgilisi Çakal hiç beklemediğimiz anda tüm gözleri üzerine çekmişti.

Önce paylaşımlarıyla sonra sosyal medya hesaplarında gözler önüne serdikleri aşklarıyla herkesi şoke eden çiftimizin ayrılık haberi ise çok geçmeden gelmişti.

Ayrılık nedeni sorulan Çakal'ın "heyecan bitmiş olabilir" açıklaması ise kimilerini güldürmüş, kimilerini ise şaşırtmamıştı.

Müzik sektörüne "Damlarsın" şarkısıyla dönen Çakal'ın "Damla damla damlarsın, değerini kaybedince anlarsın" sözleri ise akıllara anında Danla Bilic'i getirmişti.

Katıldığı bir programda şarkı sözleri sorulunca "Yani mutlaka söyleniyor bunlar. Kafiye olsun diye yapıldı aslında ama öyle söyleniyorsa, öyle hissedildiyse, hissedilmeye devam edilebilir." ifadelerini kullanan Çakal'ın romantizmi anında söndü!

İlginizi Çekebilir:

Meslektaşı Ceren Karakoç'un Aldatma Hikayesine Gelen Eleştiriyi Affetmeyen Farah Zeynep'ten Kadın Dayanışması!
Yo Yo Yo Bunu Bize Yapma: Kuantum 51'den Yeni Şarkısının Kesidini Paylaşan Tarkan Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
Yağmur Çevik'ten Kendisine "Yeni Yetme" Diye Laf Atan Bircan Bali'ye Tokat Gibi Cevap!

Popüler İçerikler

A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
Devlet Bahçeli'den UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepki: "Vazgeçmezlerse Hollanda Sahada Tek Başına Kalmalı"
Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
YORUMLAR
06.06.2024

Böyle herifleri ünlü yapıyorsunuz ya ah ne diyim size hiç bir özelliği fonksiyonu yok bu elemanın

06.06.2024

Gören de Danla Biliç atomu parçalamış sanır. Hiçbir özelliği olmayan, sıradan her kadın kadar güzel sayabileceğimiz, sıradan her kadının sahip olduğu makjay bilgileri üzerine biraz çalışıp, nasıl popüler olunacağı dersini iyi çalışmış, gündemde kalmak için bu tür midesiz içeriklerle beslenen birçoğu gibi o da en az yanındaki adam kadar boş.

06.06.2024

Adı üstünde çakal! Vah güzel ülkem vah!

07.06.2024

Şimdi bu arkadaş ünlü bir şarkıcı doğru mu? 😮 Bazen düşündükçe üzülüyorum, Ajdar yanlış zamanda şarkı çıkarmış 😄 şimdi çıkarmış olsaydı top10'dan düşmezdi demek ki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ