Danimarka'da İlginç Gelenek: Bebekler Uyumaları İçin Pusetlerin İçinde Dışarıda Bırakılıyor

Danimarka'daki ilginç gelenek sosyal medyada gündem oldu. O geleneğe göre, bebeklerin puset içerisinde sokakta bırakılmaları gayet normal...

Kaçırılma korkusu olmadan çocuklarını sokakta bırakan ailelerin bu ilginç geleneği zaman zaman tartışmalara neden olurken, bugünlerde de sosyal medyada gündem oldu.

Bu geleneğin nedeni ise, bebekler için en önemli şeyin uyku olduğu ve dışarıda uyuma geleneğinin uyku kalitesini artırdığı iddia edildi.

İşte Danimarka'da sokakta bırakılan çocukları ait o görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
30.09.2022

Eskiden Türkiye'de de kapılar kilitlenmezmiş. Nereden nereye... Ondan sonra "boyon goço oloyo" olur tabi! Hayatlara bak arkadaş!

Pasif Kullanıcı
30.09.2022

ooo bizde olsa değnekçiler olur para alır valla :))))) abla 20 tl sen bırak biz hallederiz

30.09.2022

Danimarka'da 4 yıl yaşadım, bu gelenek başlarda garip geliyordu ama çocuğun daha fazla oksijen alması temiz hava soluması vs birsürü sebepten yaptıklarınk anladıkça çok mantıklı geldi. Benim oğlan da orada kreşe giderken kreşte de dışarıda uyutuyorlardı, sadece ağızları ve burunları açık üşümüyorlar ve çoook rahat uyuyorlar. Haa çocuk ağlarsa rahatsız olursa vs durumlarında elbette anne baba kontrolü altındalar. En kötü balkondan izliyorlar bebekleri.

TÜM YORUMLARI OKU (5)