Daniele Santarelli Gündem Olan Kararı Sonrası Instagram Hesabında da Değişikliğe Gitti!

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın İtalyan çalıştırıcısı Daniele Santarelli Instagram hesabındaki son gönderinin yorumlarını kapadı. Başantrenörün kararı, sosyal medyada birçok yorumu da beraberinde getirdi.

29 Temmuz Pazartesi günü sabah saat 10'da Paris Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçına çıkacak olan Filenin Sultanları'nda kadro değişikliğine gidildi.

Tuğba Şenoğlu İvegin, takımdan çıkarıldı, yerine İlkin Aydın dahil edildi.

Karar, büyük tepki çekerken Başantrenör Daniele Santarelli'den bir hamle geldi.

43 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, Instagram'daki son paylaşımını yorumlara kapattı.

Son yaşananlara dair voleybolseverlerin yorumları 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Kızılcık Şerbeti'ndeki "Kadının Beyanı Esastır" Repliği Tepki Çekti
YORUMLAR
27.07.2024

Yani Tuğbanın menajerlik tarafı geçen sene de böyle yapmıştı ya Tuğba demedi mi geçenlerde röportajında kimin yedeğe kalacağı belli değil olimpiyat için gidicez ama yedek olacak kişi o zaman belli olacak bu ben de olabilirim başka biri de olabilir kim olur sa olsun üzücü diye.Sonrasın da kadrodan çıkınca başlıyor yaygaraya ve takım arkadaşının zorbalanmasına sebep oluyor menajerlik ekibi bundan da rahatsız değil… Her defasında kadroya alınmayınca olaylar çıkıyor ya bi çok oyuncu alınmadı kadroya onlar niye sessiz? Saliha niye bu sene ortalığı yıkmadı ben en iyiyim diye?! Tuğba bu tutumla devam ederse gerçekten kaybeden olur zira antrenörler zorbalanmamak için kadroya almak istemeyebilirler bir daha da milli formayı giyemez.Bu baskılama bu tutumlar çok çok yanlış. Bir de üstüne takım arkadaşının zorbalanmasına sesini çıkartmayıp menajerlik ekibi olimpiyat sonrasını bekleyin diyor , daha çok ortalığı karıştırıcaz havası verip ekibi daha da dibe çekiyorlar.

27.07.2024

Serzenişlerinizi koça belirtmek çok saçma o da demoralize olabilir üstelik instagramda bilmemne kullanıcı dedi diye aldığı kararları değiştirmeyecek

27.07.2024

senın de yanagını oksamıslar reıs.d

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ