‘Damat Caner’ Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar Programına Konuk Oldu, Değişimi Herkesi Şaşırttı

2000’li yılların başlarında yayınlanan evlilik programı ile hayatımıza giren şimdilerde ise Esra Erol’un programında muhabir olarak çalışan  Caner Toygar, Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programına seyirci olarak katıldı. İzleyenler arasında ‘Damat Caner’i gören Hasan Can da ona takılmadan edemedi. 

Hasan Can Kaya’nın Exxen’de yayınlanan programı Konuşanlar, 14 Şubat bölümüyle yine herkesi kırdı geçirdi.

Programda konukların arasında Benimle Evlenir Misin? yarışmasıyla tanınan Caner Toygar'ı gören Hasan Can Kaya kendini tutamadı.

Tülin ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan, bir dönem kafasında bardak kıra Caner Toygar'ın son haline bir hayli şaşıran komedyen sözleriyle herkesi güldürdü.

Hasan Can Kaya "Oğlum sen neye dönüşmüşsün öyle" diyerek şoke oldu. Caner ise "Saçı kestik patladık ya" deyince Hasan Can Kaya "Kapa çeneni burası Gelinim Olur Musun değil. Sana bir gelin bulacağız" yanıtını verdi.

Caner Toygar ise "Yeni evlendim abi bizi hanımdan boşattırma şimdi" dedi. Hasan Can Kaya uzun süre eski yarışmacıyla ve katıldığı programlarla dalga geçti.

Caner Toygar Esra Erol'un programında muhabir olduğunu söyleyince ise Hasan Can Kaya "Artık evlenmiyorsun evlendiriyorsun" dedi. Ancak Caner muhabir olduğunu söyleyince komedyen bu durumu da ti'ye aldı ve "İşte kariyer, Türk basınının geldiği noktaya bak a..." dedi.

Şirket Mailiyle Seks Oyuncağı Alan Kadının Yaşadıkları Konuşanlar'a Damga Vurdu!

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
YORUMLAR
16.02.2024

caner bile evlendiyse, herkes evlenir :)

16.02.2024

Caner tülin ahu meriç semra kaynana ajdar ve niceleri düşününce türk medyası her zaman kanalizasyondu 🤣🤣 gerçi tek iyi yanı o zamanlar medya özgürdü

16.02.2024

Muhabir olacağına, keşke bardakçı olsaydı, bedavadan kırardı be :)

TÜM YORUMLARI OKU (4)