Damadıyla Kaçan Kaynanadan Kuruluş Osman'a Katılan Çaycı Hüseyin'e Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

17 Kasım Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı canlı yayınlarla ve paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Elisa Durulay, geçtiğimiz günlerde Tv8 ekranlarında yayımlanan Doya Doya Moda programına dahil oldu. Programda yaptığı samimi açıklamalarla jüri üyelerini ayağa kaldıran Durulay'ın açıklamaları TikTok gündemine oturdu.

TikTok Fenomeni Anlattıklarıyla Programı Ayağa Kaldırdı: 'Babam Yemeği Yakan Anneme Kızgın Tavayla Vurdu!'

2. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Dizide herkesin korkulu rüyası Feride karakterine hayat veren başarı oyuncu Nur Sürer ise performansıyla adeta izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Dizinin Muzo'su sempatik oyuncu Enis Arıkan ise Feride karakteriyle yaptığı paylaşımlarla herkesi güldürdü.

Enis Arıkan Camdaki Kız Dizisinin Korkulu Rüyası Feride'yi Tiye Alan Paylaşımlarıyla Herkesi Güldürdü

3. Rıfat Çakırbeyli, Müge Anlı'da günlerdir haber alamadığı eşi Narin'i ararken herkesi şaşkına çeviren bir gerçek ortaya çıktı. Rıfat, eşi Narin'in eski eşi Özgür ve annesinin yıllar önce birlikte kaçtıklarını söyledi. Ardından da damadıyla kaçan kaynana yayına bağlandı ve ortalık fena halde karıştı.

Müge Anlı Duyduklarına İnanamadı: Kızının Çocuklarını da Alıp Damadıyla Kaçan Kaynana Şoke Etti!

4. Final kararı alan Duy Beni'de Neşe karakterini canlandıran daha önce de Hercai dizisinde rol alan Feride Çetin, yeni başlayan Güzel Günler dizisinin başrol oyuncusu Leyla Tanlar hakkında 'oyunculuk ve meslek' içerikli bir açıklama yaptı. Leyla Tanlar, kendisine oyunculuk mesleğini bilmediğini söyleyen Feride Çetin'e jet hızında yanıt verdi.

Güzel Günler'in Başrolü Leyla Tanlar ile Duy Beni Oyuncusu Feride Çetin'in 'Meslek' Tartışması Gündem Oldu!

5. Türkiye'de sosyetenin yalılarını ya da lüks evlerini kiraya vermesi yaygınlaşınca bu evlere olan ilgi de bir hayli arttı. Özellikle televizyonda sınıf farklılığının vurgulandığı tüm yapımlarda mutlaka bir adet lüks eve rastlanıyor. Gelin, birbirinden güzel bu evlerin kira fiyatlarını mercek altına alalım.

Aşk-ı Memnu'nun Yalısı, 40 Milyon TL! Dizi ve Film Çekiminde Kullanılan Evlerin Fiyatına İnanamayacaksınız

6. Esra Erol'da yine ilginç bir olaya şahit olduk. Esra Erol'dan yardım isteyen Hasan Bey, 6 yıllık eşinin 4 küçük çocuğunu bırakıp 15 yaşındaki bir çocukla kaçtığını iddia etti. Gülizar'ın sözleri ise herkesi şoke etti.

15 Yaşındaki Erkek Çocuğuyla Kaçan 4 Çocuk Annesi Kadın Esra Erol'da Herkesi Dumur Etti!
'Çocuk Ama Kocamdan İyi' Demişti: 15 Yaşındaki Çocukla Kaçan Kadın Eşiyle Esra Erol'da Yüzleşti

7. Sosyal medyada kendisine anne arayan Kezban, kendisini aramak için Esra Erol'da programına katılan kocası Kadir'in, başka bir dosya için programda yer alan Nehir isimli kadın ile ilişkisi olduğunu iddia etmişti. Dün yayınlanan bölümde Nehir'in Kadir'e evlilik teklifi ettiği, ikilinin birlikte olduğu ortaya çıktı.

Stüdyoda Ortalık Karıştı! Kezban'ın Kocası Kadir ve Nehir'in Evlilik Kararı Esra Erol'a Damgasını Vurdu!

8. ATV ekranlarında yayınlanan ve Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dönem dizisi Kuruluş Osman'a Çaycı Hüseyin rolüyle ekranlara kazınan Alpaslan Özmol dahil oldu! Ekranlara geri dönen Alpaslan Özmol, mizahşörlerin diline düştü!

Çaycı Hüseyin Olarak Tanıdığımız Alpaslan Özmol'un Kuruluş Osman Dizisine Katılması Goygoycuların Diline Düştü

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
21.11.2022

Iyi ki izlemiyorum... Onedio sayende izleyenlerden daha hakimim konulara..🤯

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ