Daha Önce Hiç İzlememiş Olanlar İçin 'Yasak Elma' Dizisinin Karmakarışık İlişkilerini Açıklıyoruz!

Ekranlara geri dönmeden önce Yasak Elma'nın aile ilişkilerini unutanlar ve tekrar etmek isteyenlere...

Argun Ailesi

twitter.com

Halit Argun

Tüm ilişkilerin ortak noktası Halit... Harem mantığını Osmanlı padişahlarından sonra kullanan yegâne isim olabilir. Çocuklarının hepsi farklı bir aile sahip olduğu ve en normal şeyin bu olduğu ilişki tablosuna bakmadan önce derin bir nefes alın!

Zehra Argun

Annesi Müzeyyen'in ortada olmaması, babasının ilgi göstermemesi sonucu hayatta hep yanlış kararlar veren Zehra... Eski üvey annelerinin eşleri ve sevgilileriyle evlenerek ailede birçok olaya sebep oluyor. Üvey annesinin kardeşi Caner ise son limanıydı ancak tutunamadı.

Lila Argun

Ablası Zehra'dan ilham alarak aşık olup birden bire evlenmesi sonucu ailesini şoke etti. Yiğit ile evliliği çok uzun sürmedi ancak bu hala birbirlerine aşık oldukları gerçeğini değiştirmedi.

Erim Argun

Argun ailesinin en kıymetlisiydi taa ki Halit Can doğana kadar.

Halit Can'ın soy ağacını ise şu şekilde açıklayabiliriz:

Ah Halit Can... Böyle bir aileye doğmak herkese nasip olmaz! Çok(!) şanslısın...

Yılmaz Ailesi

Yıldız Yılmaz (Argun)

Zenginlik uğruna Ender'in teklifini kabul eden Yıldız... Yıllar önce Kemal ile bir gün evli kalmış, Bir plan sonucu Halit ile evlenmiş ve Halit Can'ı doğurmuş. Halit'in eski en yakını, şimdiki düşmanı Nadir'in ona karşı olan ilgisine önce bir hışımla evet dese de sonra vazgeçti. Kerim ile birbirlerine olan ilgileri ise gözden kaçmıyor.

Zeynep Yılmaz (Taşdemir)

Yıldız'ın kardeşi, Alihan'ın büyük aşkı Zeynep... Alihan'ın Ender ile evlenmesi sonucu dünyası başına yıkıldı. Başkalarını sevmeye çalıştı. Bu denemelerden ilki Cem oldu. Cem kim peki? Alihan'ın eski sevgilisi Lâl'in kardeşi... Dündar ise ikinci denemesiydi. Ancak o Cem kadar anlayışlı çıkmadı ve onu zorla nikah masasına oturttu. Ancak o da mutlu sona Alihan ile kavuştu.

Taşdemir Ailesi

Zerrin Taşdemir (Argun)

Halit'in ortağının kızı ikinci eşi Zerrin, ayrılmalarına rağmen Halit'ten bir gün olsun vazgeçemedi. Bu hikayenin en safı...

Alihan Taşdemir

Sert bir mizaca sahip aşka olan inancını annesinin babasını aldattığı an yitirmiş olan Alihan, sözde sevgilisi Lâl ile birlikteliğini Zeynep ile tanıştıktan sonra bitirir.  Zeynep ile evlenmek üzereyken ablasının eski eşi Halit'ten intikam almak uğruna Halit'in üçüncü eşi Ender ile anlaşmalı olarak evlenir. Ancak daha sonra aşkı Zeynep'e kavuşur.

Çelebi Ailesi

pbs.twimg.com

Ender Çelebi (Argun, Taşdemir, Ekinci)

Halit'ten sonra ilişki tablosu en karışık olan Ender... Halit'in yanında sekreter olarak çalışırken önce sevgili sonra ona eş olmuş. Ardından Sinan ile birlikte olabilmek için Halit'e Yıldız'ı ayarlamış. Ama Sinan'ın ona ihaneti ondan vazgeçmesine neden olur. Alihan ile anlaşma sonucu evlenir. Eski sevgilisi Kaya ve yıllar önce evlatlık olarak vermek zorunda kaldığı Yiğit'in çıkagelmesiyle mutlu aileye ulaşır.

Caner Çelebi

Kendisi aşkta oldukça başarısız olduğu için ilişki tablosu ablası yüzünden karışan Caner... Yine de ablanın eski kocası Halit'in büyük kızı Zehra doğru bir tercih değildi galiba...

Leyla Çelebi

Gerçek kardeşin yerine geçmiş sahte Leyla... Sen git önce ablanın eski sevgilisi olan yeni kocasıyla sonra da eski kocasıyla sevgili ol. Olacak iş mi?

Ekinci Ailesi

Kaya Ekinci

Bu hikayenin en masumu sensin Kaya! Eski sevgilin Ender'den olan oğlunu öğrendikten sevgilin Leyla'dan ayrılıp sonra onla evlendin. Mis gibi bir aile kurdun!

Şahika Ekinci (Kılıç)

Ortalık kızıştırmada bir dünya harikası Şahika... Abinin eski sevgilisi yeni karısı olan Ender'in eski kocası Halit ile nişanlandığın yetmediği için mi şirketi ele geçirmek uğruna Halit'in eski karısı Yıldız'a aşık olan Nadir ile gizlice evlenip onu öldürdün?

Yiğit Ekinci

Sonradan ortaya çıkan Ender ve Kaya aşkının koca meyvesi Yiğit... Sen annenin eski kocasının kızıyla önce evlenip sonra sevgili olman hakkında ne düşünüyorsun? Sıralama da biraz yanlış sanki...

Veee dış kapının içeri girmeye çalışan mandalı Kemal...

Yıllar önce onu fakir olduğu için terkeden eski eşi Yıldız'dan intikam almak için geri dönen Kemal, önce Halit'in şoförlüğünü yapar daha sonra ise şirketine ortak olur. Halit'in kızı Zehra ile yaptığı evlilik ise onun Yıldız'ı çıldırtmak için yaptığı bir plandır.

Sizin bu milletin beynini yakmaya ne hakkınız var😅

Bana tüm bunlar yetmedi diyenler için👇🏻

www.youtube.com

Murat Soner, YouTube videosunda Yasak Elma'nın şeceresini çıkarmış. Yaptığı tablonun senaristin bile elinde olmadığını söylüyor. Oldukça haklı! Videolu anlatım eşliğinde dizi incelemesini izlemek isterseniz tık tık

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇🏻

Ozan Güven Tarafından Keşfedilen Yasak Elma Dizisinin Sevilen Oyuncusu Sevda Erginci'nin Geçmişten Günümüze Şaşırtan Değişimi
Koronavirüs Bile Bu Dörtlüyü Durduramaz: Salgın Yüzünden Çekimlerine Ara Verilen Yasak Elma'dan Görüntülü Gıybet Sürprizi!
Kerim Bey Yürümüyor, Depar Atıyor! Yasak Elma'nın Havada Aşk Rüzgarları Esen Yeni Bölümünde Neler Oldu?

Popüler İçerikler

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
Evren Sesini Duymuş: Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen, Diziye Manifest Yaparak Girmiş!
YORUMLAR
23.06.2020

Dizinin iyi yada kötü olduğundan inanın hiç bir fikrim yok sadece bir yerde izlemiştim bir replikte ''Seni Ceza Olarak Londraya gönderiyorum'' demesi aklımda kalmıştı :))

23.06.2020

Erime demişlerdi o cezamı Allah aşkına 😂

Şahikanın eski kocasını unuttunuz Nadirle beraber öldürmüşlerdi hani 😁

23.06.2020

kimin eli kimin cibinde deyimini bile arsa cikarmislar

TÜM YORUMLARI OKU (11)