Daha Neler Göreceğiz? Ayakkabı Giymeyi Reddedip Her Yere Çıplak Ayakla Gitmeye Başlayan Kadın

Ayakkabıları 'ayak hapishanesi' diye betimleyen kadın, ayakkabı giymeyi reddederek, her yere yalın ayak gitmeyi tercih ettiğini belirtti. Dünyayı çıplak ayakları ile hissetmek istediğini söyleyen bu kadın, herkesin bunu deneyimlemesi gerektiğini belirtti.

Gün geçmiyor ki TikTok'ta garip bir hikaye ile karşılaşmayalım...

TikTok kullanıcısı Alice, takipçilerine kendisi ile ilgili pek bilinmeyen bir özelliği söyleyince birçok insanı şoke etmiş!

Günlük hayatında ayak ve ayak bileği problemleri ile karşılaşan Alice, ayakkabı giymediği zamanlarda acı hissetmediğini fark etmiş.

Çözümü ayakkabı giymeden dışarı çıkmakta bulmuş...

Artık alışverişe giderken, sokakta yürürken veya birini ziyarete giderken ayakkabı giymediğini ve çıplak ayaklarla dışarı çıktığını belirtmiş.

Bu taktiğin ayak problemlerini çözdüğünü söyleyen Alice, mikroplardan korkmadığını, temizliğine dikkat ettiğini fakat dışardayken bazı insanların garip bakışlarına maruz kaldığını söyledi.

Ayakkabı giymeyi bıraktığından beri daha dinç ve sağlıklı hisseden Alice, herkesin bu deneyimi yaşaması gerektiğini belirtti.

Bu deneyimini TikTok hesabında paylaşan Alice, artık hiç ayakkabı giymeyeceğini ve çıplak ayakla daha mutlu olduğunu söylüyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Barbie Bebeğe Dönüşmek İçin Dudak Uçuklatan Paralar Harcayan Kadının Geçirdiği İnanılmaz Değişim
Diş Tedavisi İçin Türkiye'ye Gelip Hayal Kırıklığı ile Ülkesine Geri Dönen İrlandalı Kadının İsyanı
22 Yaşında Fast Food Bağımlısı Kadının Geçirdiği Bu Göz Alıcı Değişimi Görünce Çok Şaşıracaksınız!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
26.11.2021

ablacım doğada olup toprağa basmıyosun. millet sıçıyo yollara basılır mı hiç? ayağına çivi falan saplanınca vazgeçer.

26.11.2021

Arkadaşı sanayiye davet ediyorum.. 3 dk yürümeyi becersin kendisine Air Jordan hediye edicem.

26.11.2021

Yeni Gine'deki kabileler de böyle geziyor ve ayak tabanı artık ayakkabı görevi gördüğü için 45 numara dar geliyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ