Fatih Portakal Meral Akşener'e Ağzına Geleni Söyledi: 'Kurnazca Bir Hareketle...'

Afyonkarahisar'daki konuşmasında isim vermeden Kemal Kılıçdaroğlu için 'Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık' ifadelerini kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Fatih Portakal'dan sert yanıt geldi. Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Portakal, Akşener'i fena halde topa tuttu. 'Başarısızlıkta hiç sorumluluk almıyor. Kurnazca bir hareketle, insanların yüzüne hiç de utanıp sıkılmadan, yüzü kızarmadan bakarak başkasının üzerinden özür diliyor.' dedi.

Afyonkarahisar'da vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kaybedilen seçimler ve önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili değerlendirmeler yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun ismini vermeden "Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık" ifadelerini kullanması gündem oldu.

Detaylara buradan bakabilirsiniz:

Kılıçdaroğlu, Akşener'in Çıkışına ‘Nezaketen’ Yanıt Vermedi

Bu çıkışın üzerine de ünlü haber sunucusu Fatih Portakal, Merak Akşener'e sosyal medya hesabında sert sözlerle yanıt verdi.

Portakal, "Başarısızlıkta hiç sorumluluk almıyor. Kurnazca bir hareketle, insanların yüzüne hiç de utanıp sıkılmadan, yüzü kızarmadan bakarak başkasının üzerinden özür diliyor." dedi.

"İnsanların umudunu tükettiniz, bizi kobay gibi görmeyi alışkanlık haline getiren, üzerimizde her türlü ekonomik ve sosyal deneyi yapan bu yöneticilere mecbur bıraktınız. Yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.

Siz kime katılıyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ahmet Hakan'a Mektup Yolladı! Aras Bulut İynemli Disney Eleştirilerine İlk Kez Yanıt Verdi!
'Beklentim Değişti' Dedi! Deprem Bilimci Naci Görür Bir İli Uyardı!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
28.08.2023

Şu son seçim umurlarinda olmadığımızı birkez daha gösterdi bize, hepsi birbirinin aynısı sadece farklı tonları. Hani kaç ay oldu seçim biteli biri çıkıp konuşuyor mu? Marta yakın yine dökülmeye başlarlar ama nefret ettirdiler, daha da düşeceklerine emin olsunlar.

Pasif Kullanıcı
28.08.2023

Bunun adı kurnazlık değil nankörlük

28.08.2023

Nankörlük ve ihanet arayan %48'i, çaresiz vatandaşa bir başarıymış gibi yutturmaya çalışanlara, vatandaşın istediği adayı çıkarmamak için "aday olmak benim seçimim değildi" deyip başarısızlığına kılıf arayanlara baksın. Akşener'in, Davutoğlu'nun, Babacan'ın vd. başarısızlığı da konuşulmalı ama önce (sözde) ANA muhalefetin diktatörünü koltuğundan indirmek gerek.

TÜM YORUMLARI OKU (14)