"Daha Çok Dinliyor, Fikirleri Alıyor, Sorunları Not Ediyoruz"

Türkiye Futbol Direktörü Terim: 'Daha çok dinliyor, fikirleri alıyor, sorunları not ediyoruz. Biz de bu arada TFF olarak plan, proje ve fikirlerimizi anlatıyoruz'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 'Futbol Buluşmaları' etkinliğine ilişkin, 'Daha çok dinliyor, fikirleri alıyor, sorunları not ediyoruz. Biz de bu arada TFF olarak plan, proje ve fikirlerimizi anlatıyoruz' dedi.

Terim, Adana'da bir otelde gerçekleştirilen toplantı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Futbol Buluşmaları' adı altında futbolun tüm bireyleri ile bir araya geldiklerini söyledi.

Toplantıların ilkini Adana'dan başlattıklarını aktaran Terim, ' Adana'ya bağlı tüm profesyonel takımların başkanları, yöneticileri, futbol şubesi sorumluları, teknik direktörleri, altyapı direktörleri, BESYO temsilcileri ve hakemler ile görüşüyoruz. Yani futbolun tüm bireyleri ile futbol buluşmalarında bir araya geliyoruz' dedi.

Terim, toplantı hakkında bilgi vererek, şunları kaydetti:

'Daha çok dinliyor, fikirleri alıyor, sorunları not ediyoruz. Biz de bu arada TFF olarak plan, proje ve fikirlerimizi anlatıyoruz. Kanaatim, çok güzel geçiyor. Futbol adamları, hangi durumda olduklarını, neler yapılması gerektiğini, ortak sıkıntılarını dile getiriyorlar. Futbol buluşmalarının tamamı sona erdikten sonra hazırlayacağımız sorunlar ve çözümleri içeren dosyayı TFF başkan ve yöneticileri ile paylaşacağız. Çok memnunum, gayet iyi geçiyor.'

Terim, Bucaspor 17 Yaş Altı Takımı futbolcusu Ömer Teymur'un trafik kazasında hayatını kaybetmesine çok üzüldüğünü belirterek, ' Bir genç evladımız trafik kazasında hayatını kaybetti . Çok üzüldüm. Bucaspor ve futbol ailesine başsağlığı diliyorum' diye konuştu.

Terim'in, organizasyonun ilk etabının son toplantısını Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu başkanlarının yanı sıra , Merkez Hakem Kurulu bölge sorumlusu ve üniversite temsilcileriyle gerçekleştireceği bildirildi.

Eurosport

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"