Daha 17 Yaşındaydı! Eski Sevgilisi Tarafından Başı Kesilmiş Bir Şekilde Bulunan İsveçli Kayıp Kız

İsveç'te yaşayan bir göçmen, 17 yaşındaki kızın kafasını keserek vücudunu paramparça etti.

17 yaşındaki Wilma Andersson, 6 aydır kayıp olduğu için İsveç polisi tarafından aranıyordu.

Wilma Andersson'ın başı alüminyum folyo ile sarılı bir şekilde kürt göçmenin dairesindeki bavulun içinde bulundu.

Genç kızın vücudunun diğer kısımları ise hala kayıp.

Göçmenin komşuları, 14 kasım akşamı cinayet zanlısının evinden çığlıklar duyduklarını söylemesi üzerine Wilma Andersson'ın ölüm gününün de o akşam olabileceği kanaatine varıldı.

Ayrıca, göçmenin evinde bulunan bıçaklarda Wilma'nın DNA'sına rastlandı.

Polisin olay hakkında sorduğu sorulara sadece 'Yorum yok.' diyerek cevap veren göçmenin, genç kıza daha önce 'Seni parçalara ayıracağım.' yazarak mesaj yolladığı tespit edildi.

Wilma'nın hayatını kaybetmesinin ardından, onu seven ve anmak isteyen herkes çiçek bıraktı...

Umarız bu canilik bir an önce son bulur, huzur içinde uyu Wilma...

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
14.05.2020

Bunu söylemenin ırkçılıkla ilgisi yok, bu adamların örfü belli töresi belli. Alıp İsveç gibi medeni bir ülkeye koyunca medeniyet öğrenirler mi sandınız? Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek. Zavallı kızcağıza olmuş olan, biz biliyoruz tanıyoruz bu tiplerden uzak duruyoruz ama ne bilsin kız. Aklına bile gelmemiştir başına ne gelebileceği..

14.05.2020

Toplum yoktur birey vardır.... Torbaya elini attın milyonlarca elmanın içinden kesinlikle bi tane çürük çïkacaktır çürük yoksa bile torbada bekleye bekleye çürür. Ve bidaha başka bi yerde ırkçılıkla ilgili bir şey söylenirse lütfen cümlenin başında ben korkunç fikirli bir ırkçıyım ve kürtler ve kürtlerin bilmediğim kültürü hakkında son derece ırkçı bi söylemde bulundum de

Pasif Kullanıcı
14.05.2020

Almayin ulkenize su ortadogulu hasereleri.

14.05.2020

Şimdi olayı sırf kürt yaptı diye bizim yobaz olduğumuza yoracak insanlar olacaktır!! Unutmayın Bir türkte çocuğunun gözü önünde boğazını kesebiliyo vs. Yani anlayacağınız ırkçı pislik söylemlerinizi bir kenara bırakıp genelleme yapmaktan vazgeçin. Toplum yoktur birey vardır.

14.05.2020

Haberi okuyunca aklıma acaba sevgilisi Türk' mü diye geldi sonra göçmen yazısını okuyunca tamam Ortadoğulu dedim sonra Kürt olduğunu okudum. Kadın cinayetlerinin yaşanma sıklığına coğrafi açıdan bakılırsa rahatlıkla bu bağlantı görülecektir, kadın cinayetlerinin toplumun yapısı(kültürü) ile net bir bağlantısı var . Geçenlerde de benzer bir olay oldu bu sefer katil Türk'tü olay ırkçılık değil Arap, Türk, Kürt,Fars, Afgan vs. Ortadoğu kültüründe kadın cinayeti yaygın ve bunun temelinde toplumun kadına bakışı, erkeğin yetiştiriliş şekli, örf, adet vs. pek çok neden var.

TÜM YORUMLARI OKU (47)