Dağlıca'da Saldırı: Bir Asker Şehit

Hakkari Dağlıca bölgesi Kurki tepesinde tespit edilen PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonlar sırasında çatışma çıktı. İlk bilgilere göre 1 asker şehit oldu. Bölgede çatışmaların devam ettiği bildirildi.

Dün de Hakkari'nin Çukurca bölgesinden 8 şehit haberi gelmişti...

Hakkâri Çukurca'da 8, Kırklareli'de 1 Asker Şehit...

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki askeri üs bölgesine saldıran PKK'lılar, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Şemdinli ilçesindeki Yeşilova Karakolu'na bağlı Mamreş Tepe Üs Bölgesi'ne bir grup PKK'lı tarafından saldırı düzenlendi.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan ve bir süre devam eden çatışmanın ardından PKK'lılar karanlıktan faydalanarak bölgeden uzaklaştılar. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgede operasyon başlatıldı.

  • Ajanslar

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
14.05.2016

pkk ya dolaylı veya direkt destek veren herkese lanet olsun..

14.05.2016

Hala helikoptere teknik arıza diyorsunuz. Ben nereden inanayım 15 teröristin öldürüldüğüne. Kimlikleri nerede, cesetleri nerede, kimler, neyin nesiler bu ölenler? Yalanınız batsın be. TSK'nın verilerine göre her gün en az 20 terörist öldürülüyor, cesetler nerede oğlum cesetler nerede? Neymiş 5000'den fazla terörist geçen yazdan beri imha edilmiş, siz çocuk mu kanıdırıyorsunuz? Buda helikopterin düşürülme anı. https://www.youtube.com/watch?v=1wiC5Q3OUiI

14.05.2016

Olaya yüzeysel yaklasiliyor.. Her sehidin arkasindan pkk'ye lanet okunuyor, bitirdik, bitirecegiz, vatan-millet-sakarya nutuklari, absürd sekilde onbinmilyonyüzbin tane öldürdük vs. Kisaca özetlemek gerekirse, pkk'yi meydana getiren kosullar ortadan kalkmadik-kaldirilmadikca ne pkk biter, ne de hergün gelen sehid haberleri. Aslinda meselenin halli, rahmetli sehidim Gaffar Okkan'in D.bakir gibi bir yerde nasil olup da bu kadar sevildigini anladiginiz zaman olacaktir. Alin linki burada, merak eden izlesin.. https://www.youtube.com/watch?v=ALil4MWuLmg

TÜM YORUMLARI OKU (15)