Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım

Yılın en çok izlenen filmi ve IMDb'de 10 üzerinden 10 alan Dağ 2 filminden en duygusal sahnelerinden olan ‘Affet’ sahnesi paylaşıldı.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
01.01.2017

bu şekilde Türk filmlerinin hemen arttırılması gerekiyor.bir film bu kadar ses getirmişse onlarcası hatta yüzlercesi kim bilir ne yapar

03.01.2017

aynen türkçü atatürkçü çağdaş cumhuriyetçi filmler gelmeli yeni nesil bişeyler aşılanmalı

Waterboarding denilen bir işkence metodu. Havludan sızan su yavaşça solunum yoluna akıyor ve azıcık bir su miktarıyla kişiyi boğmaya başlıyor. Fiziksel kalıcı hasar vermese de, boynun ve genzin açısından dolayı beyin akciğerleri su doluyor sanıyor ve zorla birey panik atağa giriyor. Nefes alamayıp, su soluyup boğulduğunu hisseden birey korkunç bir travma yaşıyor. Tekrar tekrar da yapılınca bir süre sonra birey artık akli dengesini yitiriyor. Genelde dünya özel kuvvetlerinde 15-20 saniye arası dayanıklılık çok başarılı sayılır. Dünyada ama bilinç yitirmeden dayanan 30 saniye geçen özel operasyon asker sayısı oldukça az.

Pasif Kullanıcı
01.01.2017

Bu filmin kokusu cikacak yakinda ve o komplo teorisi ureticileri bile hayret edecek ''Nasil goremedik?'' diye soracaklar... ("Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." Bertrand Russell) Filmin icinde kodlamalara dikkat edin. Film de kelimelerin zamanlamalarina da dikkat edin ama daha da onemlisi ses efektlerine dikkat edin...!

bi tane örnek verebilir misin?

TÜM YORUMLARI OKU (25)